De buitenlandse verovering is begonnen: Spaanse televisie gaat ‘Hotel Romántico’ maken

De buitenlandse verovering is begonnen: Spaanse televisie gaat ‘Hotel Romántico’ maken

Eindelijk is het officieel: ‘Hotel Römantiek’ krijgt een versie in het buitenland, namelijk in Spanje. Het programma gaat ‘Hotel Romántico’ heten en de Spaanse Otto-Jan Ham van dienst is de bekende presentator Roberto Leal.

Hotel Römantiek was begin dit jaar een van de verrassingen op televisievlak: hartverwarmend, eerlijk en grappig tegelijk. En omdat de liefde natuurlijk internationaal is, kwam er al snel interesse uit het buitenland.

De Spaanse televisiezender TVE-1 gaat de eerste buitenlandse editie van het VIER-programma maken. Hotel Romántico zal maar weinig verschillen van de Vlaamse versie, al moeten de deelnemers hier maar 50+ zijn. In Vlaanderen was dat 65+, al daalt de minimumleeftijd in het tweede seizoen ook bij ons naar 60 jaar. TVE-1 trekt eveneens naar de Zwitserse bergen, maar wel naar Davos, aan de andere kant van het land dus.

Roberto Leal, jarenlang presentator van het populaire actuaprogramma España directo, wordt de presentator. Elías Torrecillas en Reichel Delgado krijgen de rol van cupido, en worden dus de Spaanse Sven De Leijer en Frances Lefebure.

Gesponsorde artikelen