De choquerende foto’s van de vrouw die 50 operaties onderging om op Angelina Jolie te lijken zijn FAKE!

Wat een opluchting! De foto’s van de zogenaamde lookalike van Angelina Jolie zijn blijkbaar een hoax. Het Iraans meisje heeft helemaal geen 50 operaties ondergaan, maar had zich zodanig geschminkt dat ze er zo verschrikkelijk uitzag. Daarnaast heeft een goede vriend met wat Photoshopskills ook geholpen om het realistisch te maken. Zo ziet Sahar er echt uit. 

Afgelopen week kwam Sahar Tabar in beeld omdat ze 50 operaties heeft ondergaan om te lijken op Angelina Jolie. Haar uiterlijk was verontrustend want na zogezegd 50 operaties leek ze nog steeds niet op Angelina Jolie en zag ze er ziekelijk uit. Maar nu zijn we toch een beetje opgelucht want de jonge vrouw heeft alles uit de doeken gedaan en toegegeven dat het maar een hoax was. Pfieuw!

’t Is kunst …

We kunnen allemaal de verschrikkelijke beelden achter ons laten want het 19-jarig meisje lijkt toch niet op een personage uit The Walking Dead. De Russische website Sputniknews.com heeft de jonge vrouw geïnterviewd en toen kwam de waarheid aan het licht. Sahar geeft toe dat ze helemaal geen 50 operaties heeft laten uitvoeren en de foto te danken is aan een make-upset en wat Photoshop.

De tiener vertelt aan de website dat ze het geweldig vond om enge foto’s te maken. “Het is een manier om mezelf te uiten, het is een soort kunst”, zegt ze in het interview. “Mijn fans weten dat ik er in het echt niet zo uitzie.” Maar dat wisten wij niet hé Sahar.

Plastische chirurgie

De jonge Sahar heeft geen 50 operaties gehad, maar we kunnen ook niet zeggen dat ze niets heeft gedaan. Ze heeft ondertussen al drie keer plastische chirurgie ondergaan. Ze heeft haar neus en mond laten veranderen en ook nog een liposuctie laten doen. Ze geeft ook toe dat ze een beetje is afgevallen, maar zeker niet de volle 40 kilo waarover de media het had.

Het meisje is ondertussen echt Instafamous en ze heeft meer dan 29.000 volgers op haar account. Ze legt uit aan de Russische website dat ze geen negatieve reacties krijgt op straat. Op social media kreeg ze wel wat te horen, maar daar trok ze niets van aan. “Wat ik echt belangrijk vind, is de goedkeuring van mijn familie en God. De mening van anderen stoort me helemaal niet.”

Zo ziet Sahar eruit zonder make-up en Photoshop:

En zo ziet ze eruit met make-up en Photoshop:

Meer
Lees meer...