De coaches voor ‘The Voice Kids’ zijn bekend! En deze keer zijn het er geen 3, maar 6!

De coaches voor ‘The Voice Kids’ zijn bekend! En deze keer zijn het er geen 3, maar 6!

Het is eindelijk zover: de coaches voor ‘The Voice Kids’ zijn bekend! En dit jaar zal het druk worden, want er zijn geen drie coaches, maar zes. Naast Sean Dhondt en Laura Tesoro, zullen ook K3 en Gers Pardoel dit jaar een aantal jonge talenten begeleiden. 

Naast The Voice Senior, komt er dit jaar ook een nieuw seizoen van The Voice Kids. In deze talentenjacht op VTM gaan de coaches op zoek naar jong talent. Alleen zullen er deze keer geen drie coaches zijn, maar zes!

K3

De meiden van K3 weten natuurlijk als geen ander wat het is om aan een talentenjacht deel te nemen. Klaasje, Marthe en Hanne zijn sinds hun winst van K3 Zoekt K3 in 2015 niet meer uit de showbizz weg te slaan en kennen alle kneepjes van het vak.

Ze lieten al weten volledig klaar te zijn voor The Voice Kids: “Het zal ongetwijfeld weer een spannend en fantastisch avontuur worden. We weten zelf alledrie heel goed hoe het is om auditie te doen en mee te doen aan een wedstrijd. Die ervaring gaan we zeker goed kunnen gebruiken als coaches in The Voice Kids. Laat die talentjes maar komen want wij zijn er klaar voor!” Wij weten alleszins al welk team het populairst zal zijn!

“Ik neem je mee”

De populariteit van de Nederlandse zanger en rapper Gers Pardoel steeg de afgelopen jaren sterk. Hij scoort de ene hit na de andere met liedjes als Ik neem je mee, Bagagedrager en Louise. Bovendien is hij een echte entertainer waar de deelnemers veel van zullen kunnen leren.

Gers is alvast klaar voor de overwinningstrijd: “Ik hoop hen muzikaal te inspireren en het zou me niet verbazen als zij dat straks ook met mij doen. En natuurlijk wil ik dat mijn team straks ook wint!”

Vaste waarden

Naast deze twee nieuwe kleppers, houden ook twee vaste waarden stand. Sean Dhondt zit ondertussen al vier seizoenen in de bekende draaistoel en mag zich toch wel de expert ter zake noemen.

En ook Laura Tesoro keert vol energie terug na de vorige editie: “Ik ben ongelooflijk blij dat ik binnenkort een nieuw team vol talentjes onder mijn vleugels mag nemen! Ik heb enorm genoten van het vorige seizoen en kijk er nu al naar uit om aan de slag te gaan met mijn toekomstige team en iedereen omver te blazen met hun zangtalent.”

Wil je je nog inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’? Of ken je iemand die zich moet inschrijven? Geen probleem! Inschrijven is nog mogelijk via de website van VTM.

Gesponsorde artikelen