Left Right
scrollTop top

De dood van Pablo Escobar hoeft niet het einde te betekenen van ‘Narcos’, zo zeggen ze bij Netflix


De dood van Pablo Escobar hoeft niet het einde te betekenen van ‘Narcos’, zo zeggen ze bij Netflix

We geven weinig weg als we zeggen dat Pablo Escobar dood is, sla er zijn Wikipediapagina maar op na. Op de persdag van Netflix op de Television Critics Association Summer Press Tour liet de producer van Narcos doorschemeren dat de dood van Escobar niet het einde van Narcos hoeft te betekenen.

We geven ook niks weg dat Escobar in dit tweede seizoen van Narcos zal overlijden, ook dat was namelijk al bekend. Volgens producer Jose Padilha hoeft dat echter niet het einde te betekenen van de populaire televisiereeks van Netflix met een mooie 8,9 op IMDb.

“Narcos gaat niet over Escobar”

De reden daarvoor is eenvoudig: Narcos wordt niet verteld vanuit het standpunt van Pablo Escobar, maar wel vanuit dat van de Amerikaanse DEA-agent Steve Murphy.

“De serie gaat over cocaïne en over drugdealers die cocaïne verkopen”, zo zegt producer Padilha. “Er zijn nog geen concrete afspraken over een derde seizoen, maar er zijn nog verhalen genoeg die we kunnen aanboren en drugbaronnen genoeg die we kunnen aanvallen.

Onlangs werd een nieuwe trailer vrijgegeven in de aanloop naar het tweede seizoen van Narcos dat op 2 september wordt gelanceerd op Netflix.

Bron: Netflixinbelgie.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489