Left Right
scrollTop top

De Ed Sheeran Carpool Karaoke is exact wat we nu nodig hebben om onze dag beter te maken


De Ed Sheeran Carpool Karaoke is exact wat we nu nodig hebben om onze dag beter te maken

Wij zijn áltijd fan van James Cordens Carpool Karaoke, maar deze keer heeft de talkshowhost zichzelf overtroffen door niemand minder dan Ed Sheeran op z’n passagierszetel te zetten. Uiteraard gaan ze door z’n grootste hits, maar het wordt ook al snel vrij … euh … intiem tussen de twee. 

Sheerio’s, ’t is een prachtige dag want Ed Sheeran himself zit in de passagiersstoel van James Corden voor een Carpool Karaoke om duimen en vingers bij af te likken. We vliegen er direct in met Shape of You en James laat meteen weten dat dat nummer “zijn heupen doet bewegen.” Sheeran is er duidelijk van gepakt en dat zorgt voor een tamelijk … awkward momentje.

Da’s niet het enige hilarische moment in deze aflevering, want we komen bijvoorbeeld ook te weten dat Ed een ontzettend grote … mond heeft, en Corden heeft een heel bijzondere manier om dat aan te tonen. Het blijft allemaal wel leuk, en Sheeran geeft zelfs toe dat hij “tamelijk op z’n gemak is in de auto, wat hij niet verwacht had.” Waar is hij dan wel op z’n gemak? In bruine kroegen, zo blijkt. Al heeft dat niet altijd het gewenste effect, want onlangs sloeg hij daardoor wel Justin Bieber vol in het gezicht.

Zalig stukje televisie dus, dat godzijdank ook online te vinden is. Wij zingen al mee!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899