De eerste beelden van Super Mario Run voor iPhone zijn er en we hebben nu al zin om het te spelen

De eerste beelden van Super Mario Run voor iPhone zijn er en we hebben nu al zin om het te spelen

Iedereen heeft ooit wel eens met Mario muntjes verzameld op de GameBoy en binnenkort kan je dat ook doen op je iPhone of iPad. Het nieuws is al langer bekend, maar nu zijn dus ook de eerste beelden opgedoken en wij hebben alleszins zin om het te beginnen spelen.

Lopen, centjes verzamelen en uiteraard ook op schildpadden springen: wij voelen onze jeugd terugkeren als we de beelden zien, maar toch is Super Mario Run een beetje anders dan we gewoon zijn. Om het handiger te maken om te spelen op iPhone en iPad zal Mario namelijk vanzelf lopen. Jij moet enkel springen op alle mogelijke manieren door op verschillende plaatsen op je scherm te tikken en dat schijnt heel tof te zijn.

Je begint met Mario te spelen, maar kan ook spelletjes met Toad of Luigi spelen later. De app zal 7,99 euro kosten, maar daarna moet je wel nooit meer iets te kopen in het spelletje en je kan alles op voorhand eens uittesten in de gratis demo die je ook zal kunnen downloaden vanaf 15 december. Voorlopig komt Super Mario Run er wel enkele voor iOS, later zou ook Android volgen. Hieronder zie je alvast enkele beelden om je zin te doen krijgen.

Met dit leuke spotje wil Nintendo ons zin doen krijgen

En ook de bedenker van Mario is superenthousiast

En zo ziet het er dus uit:

Wij gaan het volgende week alleszins proberen

Gesponsorde artikelen