Left Right
scrollTop top

De eerste beelden voor het Hollywooddebuut van Felix Van Groeningen zijn er en ze zien er erg veelbelovend uit


De eerste beelden voor het Hollywooddebuut van Felix Van Groeningen zijn er en ze zien er erg veelbelovend uit

Er zijn twee teasers gelost voor Beautiful Boy, de eerste Hollywoodfilm van ‘onze’ Felix Van Groeningen. In de Verenigde Staten wordt de film op 12 oktober verwacht, een Belgische releasedatum is er voorlopig nog niet.

Beautiful Boy vertelt het aangrijpende verhaal van de zoon van New York Times-journalist David Sheff. Hij beschreef diens verslaving en het afkicken van de methadon door de ogen van een vader in het gelijknamige boek Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction.

Het werd het verhaal van een droom van een zoon – een verdienstelijk atleet, geweldig student en prijswinnend journalist – dat ontaarde in een nachtmerrie van een zoon die geld stal van zijn broer en op straat leefde.

Steve Carrell, Timothée Chalamet, …

Van Groeningen heeft grote namen kunnen strikken voor zijn eerste Hollywoodfilm. Steve Carrell speelt de rol van de vader. Timothée Chalamet die furore maakte met zijn acteerprestatie in Call Me By Your Name is de zoon van dienst. Ook onder andere Amy Ryan en Timothy Hutton zullen in de film te zien zijn.

Bekijk hier de eerste trailers van Beautiful Boy:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899