Left Right
scrollTop top

De eerste familiefoto van Kim Kardashians volledige gezin toont dat ook haar kinderen best rebels zijn


De eerste familiefoto van Kim Kardashians volledige gezin toont dat ook haar kinderen best rebels zijn

Kim Kardashian mag zich de koningin van Instagram noemen, maar zelfs de queen moet toegeven dat ze haar kroost niet altijd onder controle heeft. Zoals de eerste familiefoto van de Kardashian-Wests toont: kleine kinderen laten zich niet temmen door fenomenen zoals sociale media. Tja, zelfs Kim Kardashian is maar ’n mens. 

Mama’s begrijpen dit: een familiefoto met je hele gezin erop, resulteert vooral in veel ruzie en tranen. De kansen dat je eindigt met een foto waar iedereen met z’n ogen open opstaat, is miniem, en dat moet ook Kim Kardashian ondervinden. De realityster die heerst over Instagram kan niet alles controleren en dat toont dit eerst familiekiekje met Chicago West héél duidelijk. Hoe herkenbaar!

De eerste foto van de familie Kardashian-West mét Chicago

“Zeg cheese”: nee, zelfs met alle trucjes van de foor en de hele crew die dagelijks Kims Instagram verzorgt, kreeg Kardashian niet alle kinderen Insta-perfect op de foto. Zij en hubby Kanye West staan uiteraard helemaal goed en zien er fabulous uit. Maar zelfs de oudste dochter van Kim en Kanye, North, schijnt niet helemaal te weten wat de bedoeling is.

Familiefoto’s op Instagram

Saint kijkt dan weer, herkenbaar, los de verkeerde richting uit, alsof hij de enige van de familie is die niet begrijpt dat er foto’s genomen worden. En Chicago, tja, die ligt begrijpelijkerwijs in dromenland. Niet bepaald een foto om in te kaderen, maar is dat net niet zo herkenbaar?

“Ik denk niet dat jullie snappen hoe moeilijk het is om een goede familiefoto te nemen”, schrijft Kardashian naast de foto. “Dit is alles wat we kregen voor alle drie de kinderen begonnen te huilen. Ik denk dat ik ook gehuild heb.” Alle mama’s met een Instagram-account zeggen gelijktijdig “yup”. Probeer maar eens aan twee kleuters het nut van een familiefoto uit te leggen.

Geen Beyoncé-taferelen bij de familie van Kim Kardashian dus, maar wel een eerlijk inkijkje in haar gezin. Al zal Kim die drie huilende kinderen wél bij de nanny hebben kunnen brengen, iets wat voor gewone mensen toch nog wat vergezocht lijkt.

Draagmoeder voor Kim Kardashian

Kim Kardashian en Kanye West kregen op 15 januari een derde kindje: Chicago West. Het meisje werd geboren via een draagmoeder, nadat Kim te horen kreeg dat de placenta accreta, waar ze aan leed, te gevaarlijk was. Zelf een derde kind dragen, was niet meer gezond, maar een draagmoeder bracht dus Chicago ter wereld. Of de draagmoeder vaker in beeld zal komen in Keeping Up With The Kardashians, is niet duidelijk, al werd ze wel degelijk al gespot.

Trek het je niet aan, Kim. Je had ook Beyoncé kunnen zijn, aka, de mama van Blue Ivy Carter


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899