De eerste officiële foto’s van prins Harry en Meghan Markle als getrouwd koppel zijn er!

De eerste officiële foto’s van prins Harry en Meghan Markle als getrouwd koppel zijn er!

Prins Harry en Meghan Markle gaven elkaar zaterdagmiddag het jawoord. En zo’n prachtig huwelijk verdient natuurlijk ook officiële trouwfoto’s. Kensington Palace deelde alvast deze drie, de ene al wat informeler als de andere.

“De hertog en hertogin van Sussex hebben drie officiële foto’s vrijgegeven van hun trouwdag“, schrijft Kensington Palace op Twitter. De foto’s, getrokken door bekend modefotograaf Alexi Lubomirski, zijn genomen op zaterdagmiddag, net na de rit in paard en kar.

Familieportret

In de eerste foto zien we de kersverse hertog en hertogin van Sussex, prins Harry en Meghan Markle, samen met de koninklijke familie. Links van het koppel staan de ouders, prins Charles en prinses Camilla, en grootouders, prins Philip en koningin Elizabeth II, van prins Harry.

Rechts van het koppel staat de moeder van Meghan, Doria Ragland, en troonopvolger prins William en zijn vrouw prinses Kate, de broer en schoonzus van prins Harry. Zij worden omringd door de zogenaamde page boys en bruidsmeisjes.

Informeler en intiemer

De twee andere foto’s zijn net ietsje informeler. De tweede foto, die net zoals de eerste in de Green Drawing Room in Windsor Castle werd genomen, zien we enkel het gelukkige koppel en de page boys en bruidsmeisjes. De derde foto toont het koppel nog iets intiemer.

“De hertog en hertogin willen iedereen bedanken die deelgenomen heeft aan hun trouwfeest“, schrijft Kensington Palace op Twitter. “Ze voelen zich zo gelukkig dat ze hun dag hebben kunnen delen met iedereen in Windsor en al diegenen die thuis hebben gekeken op hun televisie in het Verenigd Koninkrijk, het hele Commonwealth en over de hele wereld.”

Bekijk hieronder de twee andere foto’s van het prachtige koppel

Gesponsorde artikelen