De eerste trailer van de live-action ‘Winnie The Pooh’-film is onze jeugdjaren herbeleven

De eerste trailer van de live-action ‘Winnie The Pooh’-film is onze jeugdjaren herbeleven

Keek jij ook graag naar ‘Winnie The Pooh’ om de avonturen van Winnie, Tijgetje, Knorretje en Iejoor te volgen? Goed nieuws: er komt een live-action film, met een héél interessant standpunt: dat van een volwassen Janneman Robinson. Klinkt het te serieus? Aan de trailer te zien is het vooral heel herkenbaar. 

In de wereld van Winnie The Pooh groeit nooit iemand op en is Janneman Robinson (in het Engels: Christopher Robin) voor eeuwig een tienjarig ventje. Maar na het succes van de Beauty and the Beast-remake was een Winnie The Pooh-remake onvermijdelijk en daarin groeit Janneman wél op.

Winnie bestaat echt

Ewan McGregor speelt de zakenman Christopher Robin, hetzelfde broekventje als al die jaren geleden. Hij heeft ’t lastig op het werk, en net als alles er héél somber begint uit te zien, duikt Pooh op achter hem. Je zou kunnen denken dat Christopher een beetje een slag van de molen heeft gekregen, maar wij weten natuurlijk dat Winnie écht bestaat.

En dat belooft de film ook: een prachtige trip naar je jeugdjaren, met veel nostalgie en (denken we dan) veel honing. En voor wie bang is dat Winnie in CGI nooit de getekende Winnie kan overtreffen, hebben we goed nieuws: hij ziet er uitstekend uit! De hoofdpersonages worden in de wereld van Christopher gewoon teddyberen, en dat ziet er heel overtuigend uit.

Vorig jaar verscheen er al een biopic over de schrijver van Winnie The Pooh, A. A. Milne en zijn zoontje, Robin. ‘Goodbye Christopher Robin’, heette die, en da’s trouwens ook echt een pareltje.

Christopher Robin komt in de Verenigde Staten uit op 3 augustus 2018.

Gesponsorde artikelen