De ex van Pommeline uit ‘Temptation Island’ haalt zwaar uit naar haar nieuwe liefde Fabrizio

De ex van Pommeline uit ‘Temptation Island’ haalt zwaar uit naar haar nieuwe liefde Fabrizio

Over de romance tussen Pommeline en Fabrizio uit ‘Temptation Island’ is al veel gezegd en geschreven. Iedereen heeft wel een mening over de Limburgse verleider, zo ook Merijn, de gekwetste ex-vriend van Pommeline. Op zijn YouTube-kanaal zei hij voor het eerst hoe hij denkt over Fabrizio … en dat is duidelijk niet positief.

Normaal worden er op Temptation Island alleen relaties verbroken, maar vorig jaar kende het VIJF-programma een verrassende afloop. Met Ken en Lize en Merijn en Pommeline ontstonden twee nieuwe koppels.

Maar aan alle sprookjes komt een einde en na iets meer dan een jaar lieten Merijn en Pommeline dan ook weten dat ze uit elkaar zijn. Pommeline was volgens een gezamenlijk bericht op Instagram “even de weg naar huis kwijt”.

Pommeline en Fabrizio

Lang duurde het niet voor de schuldige gevonden was want die weg van Pommeline liep blijkbaar naar Fabrizio, een van de verleiders van het huidige seizoen van Temptation Island.

Pommeline werkt in de tattooshop van Fabrizio, maar blijkbaar zouden de twee ook naast het werk iets hebben of gehad hebben met elkaar. Pommeline gaf toe verliefd te zijn op Fabrizio, maar die mag uiteraard zelf niets zeggen zolang het programma loopt. Binnenkort maken ze alleszins samen een nieuw programma.

Nieuwe YouTube-reeks

Terwijl bij Pommeline en Fabrizio alles goed lijkt te gaan, blijft haar ex Merijn natuurlijk alleen achter. De Nederlander blijft echter niet bij de pakken zitten en is deze week gestart met een nieuwe YouTube-reeks: The Day After. Iedere week bespreekt hij daarin met een andere gast de laatste aflevering van Temptation Island.

In de eerste aflevering van de reeks was de Nederlandse presentatrice Veronica van Hoogdalem te gast en die hield zich niet in om alles te vragen aan Merijn wat iedereen eigenlijk stiekem wil weten. En dus kwam het onderwerp Pommeline en Fabrizio uiteraard ook ter sprake.

Merijn over “klootzak” Fabrizio

Merijn geeft toe dat het moeilijk is om Fabrizio op tv te zien. Hij heeft dan ook geen goed woord over voor de verleider. “Ik vind het echt een klootzak. Hij heeft geen respect. Hij doet alsof hij een respectvol mannetje is die direct moet huilen, maar ik geloof hem niet”, zegt Merijn.

Het duo spaarde ook over enkele andere deelnemers hun kritiek niet. “Tim is fake, hij is de acteur van dit seizoen. Alles is een act, het is niet eens meer schattig, het is too much“, zeggen ze. “Tim gaat sowieso nog foute dingen doen.”

Slechte Andrea, gay Gino en de billen van Zwanetta

Ook Andrea krijgt ervan langs. “Het is een hele slechte verleider, hij heeft totaal geen vibes”, zegt Veronica. Zelf zou ze, als ze echt moet kiezen, Gino nemen als verleide. Al is het dan wel enkel voor de fun want volgens haar is hij “super gay”.

Er is maar één iemand uit Temptation Island waar het duo wel echt fan van is. “Zwanetta is een mooi meisje, met haar mooie billen”, zijn ze allebei overtuigd.

Check hier het commentaar van Merijn over Temptation Island

Instagram @fabrizio_tzinaridis

Gesponsorde artikelen