De film ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ is opgenomen en dit zijn de eerste beelden

Het verhaal van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle was te mooi om er geen film van te maken. Voor het echte koninklijke huwelijk is het nog wachten tot 19 mei, maar een week eerder komt met ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ al een film over het koppel uit.

Het liefdesleven van prins Harry was lang een van de favoriete onderwerpen van de Britse roddelpers, maar na veel geruchten kondigde hij op 27 november dan toch zijn verloving aan met de Amerikaanse actrice Meghan Markle, bekend van de serie Suits. Op 19 mei stapt het koppel in het huwelijksbootje.

Maar de echte fans van het Britse koningshuis kunnen vanaf 13 mei naar een film over het populaire koppel gaan kijken. De laatste draaidag voor de film Harry & Meghan: A Royal Romance was afgelopen weekend. Filmstudio Lifetime loste nu ook voor het eerst beelden van de film en het is indrukwekkend hoe goed de acteurs op hun personage lijken.

Prins Harry en Meghan Markle

Lifetime

Actrice Parisa Fitz-Henley en acteur Murray Fraser zijn nauwelijks te onderscheiden van het echte koninklijke bruidspaar.

Prins William, Kate Middleton en hun zoon George en dochter Charlotte

Lifetime

Burgess Abernethy speelt prins William, maar vooral Laura Mitchell maakt indruk als Kate Middleton.

Queen Elisabeth II

Lifetime

Actrice Maggie Sullivun glimlacht iets meer dan we gewoon zijn van de Queen, maar we zouden ze toch niet durven onderschatten.

Prins Charles en Camilla

Lifetime

Acteur Steve Coulter en actrice Deborah Ramsey zijn mooi opgekleed, voor de trouw?

Prins William met Kate en prins Harry met Meghan

Lifetime

De twee koppels staan ook samen op de foto. Je ziet van ver toch geen verschil met de echte royals?

Prinses Diana

Lifetime

Actrice Bonnie Soper zorgt voor de verrassing want blijkbaar zal ook de overleden prinses Diana te zien zijn in de film, vermoedelijk in een flashback.

Wij kunnen alvast niet meer wachten tot 13 mei!

Meer
Lees meer...