De fotomodus van ‘God of War’ is een leukere extra dan je zou denken

De fotomodus van ‘God of War’ is een leukere extra dan je zou denken

Sony voegde deze week in een grote update een fotomodus toe aan hun topgame ‘God of War 4’. En je zou het misschien niet verwachten, maar die is een pak leuker dan je zou denken. Je kan er de ongelofelijk mooie omgevingen mee vastleggen. Of je kan er ook gewoon voor kiezen om van de bloeddorstige Kratos een onnozel sulletje te maken.

God of War 4 is goed op weg om een hoop records te gaan breken. De langverwachte terugkeer van Kratos wordt door zowat alle critici met lof onthaald. De game is, zoals we gewend waren van z’n voorgangers, fabelachtig mooi en ziet er enorm realistisch uit. Soms zijn de omgevingen zo prachtig dat je ze zou willen vastleggen op foto. En producent Santa Monica heeft ervoor gezorgd dat dat nu ook echt kan!

Sulletje

Met update 1.20, die deze week gereleased werd, introduceerden ze de fotomodus. Daardoor zal je de game op elk moment kunnen pauzeren om even een kiekje te nemen van de adembenemende omgeving of van Kratos die op het punt staat een of andere draugr een kopje kleiner te maken. En naast de voor de hand liggende opties, zoals het beeld veranderen, filters gebruiken, de focus veranderen en ga zo maar door, heeft Sony nog iets geniaals toegevoegd: je kan de gezichtsuitdrukking van Kratos en Atreus veranderen!

Hoewel Kratos in God of War 4 een pak van zijn agressiviteit en woede heeft laten vallen, blijft het toch een personage dat je niet meteen ziet lachen. Maar met de fotomodus wordt dat mogelijk. Je kan Kratos zelfs veranderen in een sulletje door ‘m de onnozelste gezichten te laten trekken. En hoe belachelijk dat ook lijkt, het is gewoon enorm leuk. De modus wordt door vele fans gesmaakt, en die moesten natuurlijk hun beste kiekjes delen met de wereld.

Kratos kan dus wél lachen!

Bootje varen is leuk

Je kan ook gewoon genieten van de prachtige omgevingen

Sommige fans maakten zelfs echte pareltjes

Wil jij zelf aan de slag in de fotomodus? Dan moet je je God of War 4 aanschaffen!

Gesponsorde artikelen