De fout die we allemaal maken als we meer ruimte proberen vrij te maken op onze iPhone

De fout die we allemaal maken als we meer ruimte proberen vrij te maken op onze iPhone

Elke iPhone-gebruiker heeft wel eens het probleem dat het geheugen van zijn iPhone helemaal vol zit. Om dan toch weer opslagruimte vrij te krijgen, proberen we vaak foto’s en video’s te verwijderen. Wat velen echter niet weten, is dat je nog een extra stap moet doen voor de bestanden definitief weg zijn en je effectief geheugen vrijmaakt. Check hier hoe je eindelijk weer plaats krijgt op je iPhone! 

Foto’s en filmpjes verwijderen kan handig zijn om opnieuw plaats te krijgen in je telefoongeheugen. Wat veel mensen niet weten, is dat door de foto’s gewoon te selecteren en dan te verwijderen, je geen extra vrije ruimte creëert.

Daarvoor moet je na het verwijderen terug naar je albums gaan, op het album ‘recently deleted‘ drukken en ook daar de foto’s en filmpjes verwijderen. In dat mapje blijven de verwijderende bestanden namelijk nog tot 40 dagen na het verwijderen staan en nemen ze dus nog altijd geheugen in.

Als je de foto’s in het mapje ‘recently deleted‘ hebt verwijderd, heb je ze dus permanent verwijderd en heb je opnieuw geheugen vrij.

(Bron: BusinessInsider)

Gesponsorde artikelen