De ‘Game of Thrones’-première bijwonen op de rode loper, mét Jaime Lannister, dat kan vanaf 8,6 euro 

De ‘Game of Thrones’-première bijwonen op de rode loper, mét Jaime Lannister, dat kan vanaf 8,6 euro 

De première van het laatste seizoen van Game of Thrones is zonder veel overdrijven de meest geanticipeerde televisie van 2019. Dan komt er een einde aan het steekspel om de Ijzeren Troon en worden de White Walkers (hopelijk) terug over de muur gestuurd. Jij kan, met Nikolaj Coster-Waldau, die première bijwonen. 

Wil jij naar de première van het laatste seizoen van Game of Thrones gaan kijken? Op de rode loper? Met Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) himself? Ook dat kan! Want jawel, net zoals alle jaren verloot Game of Thrones een aantal lotjes voor het goede doel en deze keer kan je er opnieuw een ticketje voor de première mee winnen.

Overleeft Jaime Lannister seizoen 7? Check hier wat we al weten! (Spoilers!)

Tien dollar

Nikolaj Coster-Waldau zet zich dit jaar namelijk in voor Movember, een beweging die aandacht wil geven aan prostaatkanker. Om die te steunen, kan je hen (minstens, maar meer mag ook) 10 dollar of zo’n 8.6 euro storten. In ruil daarvoor krijg je één kans om het stoeltje naast Coster-Waldau in te nemen tijdens de première.

Het spreekt voor zich dat je met meer centjes ook meer lotjes koopt, maar ook je ene ticketje geeft jou een kans. May the odds ever be in your favor. Voor wie geen centjes kwijtkan, maar wel nog een beetje naar Nikolaj Coster-Waldau wil luisteren: hier is de actie, aangekondigd door de acteur zelf.

Kijk naar het filmpje om te kijken hoe je kan deelnemen aan de wedstrijd!

Na acht zenuwslopende seizoenen komt Game Of Thrones in de zomer van 2019 tot een apocalyptisch einde. In het zevende seizoen braken er ijsdraken door The Wall, onderhandelenden Jon Snow (Kit Harington) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) een euh … vergevorderd akkoord en kwam Queen Cersei Lannister (Lena Heady) wel heel alleen te staan na een gruwelijke aanval op King’s Landing.

Dit geliefde Game of Thrones-personage keert al zeker terug in seizoen acht!

The Winds of Winter

Het eerste seizoen van Game of Thrones kwam uit in 2011, het laatste zal verschijnen in 2019, dat zijn acht lange jaren. Maar da’s nog altijd beter dan de boeken achter de reeks, A Song of Ice And Fire, waarvan het eerste boek de naam van de tv-reeks werd, is namelijk nog steeds niet afgewerkt. Auteur G.R.R.M Martin belooft nog steeds dat alle boeken er zullen komen, maar het is al sinds 2011 geleden dat A Dance With Dragons uitkwam. Voor The Winds Of Winter is nog steeds geen publicatiedatum voorzien.

De winter staat nochtans voor de deur. Op een releasedatum voor A Game of Thrones blijft het nog even wachten. Kijk hier alvast naar seizoen zeven!

Gesponsorde artikelen