De gelekte naam van Kim & Kanyes zoon is maar een beetje minder belachelijk dan die van zusje North

De gelekte naam van Kim & Kanyes zoon is maar een beetje minder belachelijk dan die van zusje North

De zoon van Kim Kardashian en Kanye West moet nog geboren worden, maar toch zou zijn naam al bekend zijn. Met een zus als North, werd algauw gegokt op South. Maar dat zou het toch niet geworden zijn. 

De ouders zijn weliswaar in de ‘windrichtingen’ blijven hangen: zoonlief zou Easton West gaan heten. Volgens de geruchtenmolen natuurlijk, die ook bij North al griezelig accuraat was. Gelukkig kreeg het meisje wél een achternaam, al was Kim dat eerst niet van plan.

Waarom het geen ‘South’ werd

Er is trouwens ook een, euh, ‘goed onderbouwde’ reden waarom kindje nummer 2 absoluut niet ‘South’ kon heten. Kim Kardashian aan NPR:

“Ik hou niet van South West, want dan is het alsof, weet je, North zal altijd, weet je, beter zijn en meer … ze heeft de beste richting.”

Je verstaat er geen woord van? Wij ook niet.

Bji Shaquile O’Neal werd het iéts samenhangender: “Waarom een andere (wind)richting toevoegen? Het Noorden is de beste, dat wil ik niet herhalen met een ‘mindere’ richting.

We zullen het er maar op houden dat Kim gewoon geen fan was van de naam South, en dat ze misschien niet wilde dat haar kinderen tegenpolen werden en echt NIET wilde impliceren dat ‘noord’ beter is dan ‘zuid’. Ofzo.

Of deze ‘roddel’ klopt, zullen we weten op het eind van het jaar. Dan wordt de nieuwe Kimye-telg op de wereld verwacht.

Bron: Daily Mail

Gesponsorde artikelen