De geruchten kloppen niet! Philippe Geubels helemaal niet weg bij ‘De Slimste Mens’

De geruchten kloppen niet! Philippe Geubels helemaal niet weg bij ‘De Slimste Mens’

Paniek bij veel Geubels-fans vandaag toen bericht werd dat hij vertrekt bij Woestijnvis en dus ook bij de populaire quiz om exclusief voor Eén programma’s te maken. ‘De Slimste Mens’ zonder Philippe? Da’s toch bijna niet voor te stellen! Maar toch vragen velen zich af of hij volgend jaar nog te zien zal zijn als jurylid na wat vandaag her en der werd te lezen viel. En wij hebben goed nieuws…

Zeven seizoenen lang was Philippe Geubels een vast jurylid in De Slimste Mens ter Wereld en dus willen Woestijnvis en VIER hem er ook graag volgend seizoen opnieuw bij. De komiek was in het verleden ook af en toe te zien op andere zenders, maar nu gaat hij exclusief programma’s maken voor één. Hier en daar valt dan ook te lezen dat De Slimste Mens zijn populairste jurylid zal verliezen, maar bij VIER ontkennen ze dat tegenover onze redactie.

“We zijn momenteel bezig met de voorbereiding van het volgend seizoen van De Slimste Mens ter Wereld“, klinkt het bij VIER. “Met Philippe Geubels zijn we aan ’t kijken hoe vaak hij zal kunnen aanwezig zijn. Zijn contract met één wil niet per se zeggen dat dat minder zal zijn dan dit jaar”, aldus perswoordvoerder Kristof Demasure.

Voor Eén werkt Geubels momenteel aan het Taboe. In dat programma trekt hij op avontuur met mensen met obesitas, een ongeneeslijke ziekte, een fysieke handicap of een psychische aandoening. Met hen wil hij de grenzen van humor aftasten. Dat programma zal ten vroegste in het najaar van 2017 op tv te zien zijn.

Gesponsorde artikelen