Left Right
scrollTop top

De giraf, de hoofddoek en de borstvoedende vrouw komen er aan! Volgende week honderden nieuwe emoji’s bij Apple


De giraf, de hoofddoek en de borstvoedende vrouw komen er aan! Volgende week honderden nieuwe emoji’s bij Apple

Volgende week, wanneer de nieuwe iOS-update beschikbaar is, worden er weer heel wat nieuwe emoji’s gelanceerd. Het is telkens spannend afwachten welke nieuwe figuurtjes ze bij Apple voor ons in petto hebben, maar deze keer beloven het er in elk geval véél te zijn. Apple laat volgende week namelijk honderden nieuwe emoji’s op ons los.

Fans van emoji’s kunnen al uitkijken naar volgende week. Omdat een beeld nu eenmaal meer zegt dan duizend woorden, komen er binnenkort weer honderden nieuwe figuurtjes aan. De nieuwe iOS-update brengt deze keer namelijk heel wat nieuwe emoji’s met zich mee.

Wereld Emoji Dag

Op de Wereld Emoji Dag in juli werden er al een aantal nieuwe emoji’s aangekondigd, en vanaf volgende week zullen die eindelijk staan blinken tussen onze vertrouwde figuurtjes. Vanaf dan kan je je berichtjes opleuken met afbeeldingen zoals een vrouw met een hoofddoek, een man met een baard of een borstvoedende mama.

Apple

Dieren en voedsel

Bij elke update komen er ook weer nieuwe dieren bij. Deze keer is het onder andere de beurt aan een giraf, een egel en een blauwe dino. Meer een fan van eten? Dan kan je binnenkort creatieve boodschappen sturen met bijvoorbeeld broccoli of afhaalchinees.

Mythische figuren, genderneutrale smileys en gebarentaal

Ook liefhebbers van sprookjes blijven niet in de kou staan, want er komen tal van mythische figuren, zoals een zeemeermin, een tovenaar en een vampier.

Natuurlijk worden er ook nog een aantal ‘gewone’ smileys aan het assortiment toegevoegd, kwestie van volledig duidelijk te kunnen maken hoe je je voelt.

Om in te spelen op de actualiteit worden er bovendien ook genderneutrale smileys gelanceerd.

En wil je eens op een originele manier vertellen dat je je lief graag ziet? Dan kan dat vanaf nu in gebarentaal, met de ‘I love you’-emoji.

Voor welk wat wils dus, vanaf volgende week op je iPhone!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810