De Instagram-battle tussen Nick Jonas en John Stamos heeft z’n hoogtepunt bereikt

De Instagram-battle tussen Nick Jonas en John Stamos heeft z’n hoogtepunt bereikt

Zanger Nick Jonas en acteur John Stamos zijn elkaars grootste fans. Dat delen ze maar al te graag op Instagram. Elke week gaan ze een beetje verder en nu lijkt John Stamos de ultieme zet uit z’n mouw te hebben geschud. 

Celebrities en Instagram-beef, het zijn dingen die je waarschijnlijk wel bekend zijn. Maar als er één beef is, die je zelfs al hou je niet van drama toch moet volgen, dan is het die van John Stamos en Nick Jonas. De twee zijn al een tijdje bezig met hun adoratie voor elkaar te uiten op Instagram en dat lijkt nu z’n hoogtepunt bereikt te hebben.

Zo begon de Instagram-battle: een foto van John Stamos met een T-shirt van The Jonas Brothers:

Die foto printte Nick Jonas dan weer op een trui:

Dan was het weer de beurt aan John, die de foto van Nick Jonas met de foto van John Stamos in een T-shirt van The Jonas Brothers drukte op een kussensloop:

En dat kiekje zette Nick dan weer op een dekbedovertrek:

Tattoo

Dus lag de bal opnieuw in het kamp van John Stamos en die deed een zet die Nick Jonas maar moeilijk kan overtreffen. John liet, of zo wil hij ons althans doen geloven, een tattoo van het gezicht van Nick Jonas zetten.

Dat Nick Jonas een mooi gezicht heeft, willen we niet ontkennen, maar om nu zijn hoofd echt te tatoeëren op je pols, da’s misschien een brug te ver. Zelfs voor de zotste Instagram-battle van het moment. Dus wij willen John toch eens met zeep de tattoo te lijf zien gaan voor we het geloven.

Hoe Nick Jonas een tattoo zou overtreffen weten we niet, maar wij hopen alvast dat hij niet gaat voor een gezichtstattoo.

Gesponsorde artikelen