De inwoners van Bevergem geven eenmalig concert in AB ten voordele van Music For Life

De inwoners van Bevergem geven eenmalig concert in AB ten voordele van Music For Life

“Het is ten voordele van mensen die in de miserie zitten. Het gaat geweldig worden. Ja, ik ben veel te goed. Koekegoed”, aldus Freddy De Vadder wanneer hem gevraagd wordt waarom hij met zijn medebewoners van Bevergem een show wil geven in AB ten voordele van Music For Life. Die show zal doorgaan op zondag 13 december.

Kan Freddy De Vedder dan zingen? Een instrument bespelen? Heeft hij überhaupt liedjes? Nee, nee en nog eens nee en daarom krijgt hij de hulp van een gelegenheidsband vol échte muzikanten.

De band voorgesteld

De band zal samen met een groot gedeelte van de cast alle liedjes zingen die in Bevergem voorkomen. En dat zijn er wel wat. Staan alvast op het programma: Fleetwood Mac, Grace Jones, Supertramp en Cyndi Lauper.

Onder anderen Bart Vanneste (Freddy De Vadder), Piet De Praitere (Claude), Ann Tuts (Martin), Zouzou Ben Chikha (Amar), Dries Heyneman (Kurt), Wannes Cappelle (Wantje/Johan), Ilse De Koe (Hilde), Annemone Valcke (Elise), Gunter Lamoot (Stefan – Bende van de Roste), David Galle (Thierry – Bende van de Roste) en Luc Dufourmont (Luc – Bende van de Roste) zullen van de partij zijn.

Samen met Dirk Jans, David Poltrock, Ben Brunin, Thomas Vanelslander, Steven Janssens, Eva Tshiela-Gysel, Pauline Verminnen en Walid Ben Chika vormen ze Bevergem – The Soundtrack live. De opbrengst van Bevergem For Life gaat naar Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties.

Tickets

Die zijn sinds kort te verkrijgen via de site van Ancienne Belgique en kosten €28. Voor wie niet echt weet wat te verwachten, is er gelukkig ook al de Bevergem playlist!

Gesponsorde artikelen