Left Right
scrollTop top

De iWatch wordt rond en Apple denkt er snel 21 miljoen van te verkopen


De iWatch wordt rond en Apple denkt er snel 21 miljoen van te verkopen

De iWatch is wellicht het meest geanticipeerde product van Apple sinds de eerste iPad. Op basis van info van leveranciers in Taiwan en China zou blijken dat de smartwatch niet vierkant of rechthoekig wordt, maar rond.

Brian Blair van Rosenblatt Securities vertelde dat aan Business Week. De marktanalist is net terug van een trip naar Azië en sprak daar met verschillende leveranciers van Apple. Volgens hem gaat de iWatch nog deze zomer in productie. Apple heeft zo’n vertrouwen in het product dat het de de bestellingen bij zijn leveranciers verhoogde van 15 naar 21 miljoen. Dat zijn een pak smartwatches die verkocht moeten worden in de tweede helft van dit jaar.

Volgens de info van Blair wordt de iWatch ook rond. Daarmee gaat hij de weg op van de Moto 360, de smartwatch waar Motorola binnenkort aan 249 dollar mee komt, en die alvast flink gehyped wordt, al was het maar omdat het design van de op Android draaiende Moto 360 meer dan dik in orde is. De iWatch zou wel dunner zijn dan de Moto 360, en hij zou er komen in verschillende modellen, blijkbaar al zeker eentje voor vrouwen en eentje voor mannen.

Dit zou het dus niet worden, en is dat jammer of wat?Dit is alvast de design van de Moto 360, waarmee de iWatch head to head lijkt te gaan:

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899