Left Right
scrollTop top

De job van je leven: verhuis naar Ierland en ga fulltime katten knuffelen


De job van je leven: verhuis naar Ierland en ga fulltime katten knuffelen

Als je een ding hebt voor katten, een liefde voor het groene Ierland en je bent je huidige job beu, dan hebben ze in Dublin misschien werk voor je: een dierenarts zoekt daar een fulltime katknuffelaar. Graag gedaan. 

Heb jij ‘cattitude’ en draag je de term ‘crazy cat person’ als badge of honor? Dan hebben wij de job voor jou gevonden: katknuffelaar in Dublin. Een dierenarts in de Ierse hoofdstad heeft blijkbaar niet voldoende tijd om z’n dieren veel liefde en aandacht te geven. Da’s natuurlijk ook belangrijk bij het genezingsproces, dus huurt de dierenarts nu iemand in om dat voor hem te doen.

In de kliniek zijn geen honden toegelaten, dus hondenmensen mogen zich onthouden. Maar als je “zachte handen hebt die gedurende lange tijd katten kunnen strelen” en je dus “cattitude” hebt, dan zou dit wel eens je roeping kunnen zijn.

Mocht je nu toevallig al ervaring hebben omdat je buurtkatten eten gegeven hebt, en je je ‘warm en fuzzy’ voelt bij het idee van omsingeld te zijn door katten: dit is de job voor jou. Zeker als je dan ook nog eens zacht spreekt, en je verschillende soorten spinnende poezen kan onderscheiden, dan kan je hier solliciteren

iStock

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588