De jury van Steracteur Sterartiest is bekend, en die gaat alvast voor een topeditie zorgen

De jury van Steracteur Sterartiest is bekend, en die gaat alvast voor een topeditie zorgen

Acht jaar na het laatste seizoen van het populaire Eén-programma Steracteur Sterartiest, is de jury voor de editie van dit najaar bekend. Niemand minder dan Ingeborg, Kristel Verbeke en Gers Pardoel gaan op zoek naar een waardige opvolger voor Stan Van Samang, Free Souffriau en Mathias Sercu.

Bij een populair programma hoort een verrassende jury, moeten ze bij Eén gedacht hebben. Begin november gaan tv-gezicht Ingeborg, ex K3’tje Kristel Verbeke en de Nederlandse zanger Gers Pardoel op zoek naar de nieuwste Steracteur Sterartiest. In het programma zamelen bekende acteurs en actrices al zingend geld in voor het goede doel. De voorbije edities kenden een razend succes.

De jurykeuze is verrassend, maar zeker niet onlogisch. Kristel Verbeke bouwde 17 jaar ervaring op als lid van K3 en was jurylid in de zoektocht naar de nieuwe bezetting in K3 Zoekt K3. Ingeborg heeft daarnaast al veel gesmaakte nummers op haar palmares staan en maakte bovendien indruk in Van Gils & Gasten. Gers Pardoel is sinds zijn doortocht in Liefde Voor Muziek populairder dan ooit. Peter Van de Veire en Danira Boukhriss nemen dit jaar de rol van presentatoren op zich.

Comeback dankzij Peter Van de Veire

Het programma was laatst op tv in 2009, maar maakt begin november een comeback. En da’s deels aan radiozender MNM te danken. Vorig jaar organiseerde Peter Van de Veire een miniversie van het programma in zijn ochtendshow met Ruth Beeckmans van Wat Als?, Callboys-acteur Rik Verheye en Leen Dendievel van Thuis. In de radioversie was Steracteur Sterartiest-fenomeen Stan Van Samang jurylid en liet Leen Dendievel uiteindelijk met de overwinning lopen. De actrice laat alvast weten dat ze dit jaar niet zal meedoen in de versie op tv. Wie de kandidaten dan precies zijn, wordt later bekendgemaakt.

Gesponsorde artikelen