De ‘kers’ op hun liefdestaart? Ed Sheeran zou verloofd zijn met Cherry Seaborn

De ‘kers’ op hun liefdestaart? Ed Sheeran zou verloofd zijn met Cherry Seaborn

Meisjes wereldwijd zullen misschien treuren, maar eigenlijk moeten we blij zijn voor zanger Ed Sheeran. Onze favoriete, rosse Brit is naar alle waarschijnlijkheid verloofd met zijn vriendin Cherry Seaborn!

Volgens radiozender MNM lekte het nieuws van Ed Sheeran uit door acteur Russel Crowe. Die vertelde tijdens een Australische radioshow op zender Nova 969 dat hij en Ed dikke vrienden zijn en dat de Brit regelmatig een bezoekje brengt aan Russel op zijn boerderij in Australië.

Russel Crowe vertelt hoe ze elkaar leerden kennen: “Hij was op tour en hij was nogal vermoeid, dus kwam hij zijn batterijen een beetje opladen bij mij. Toen raakten we aan de praat en werden we vrienden.”

En Russel vertelt dat Ed niet altijd alleen naar zijn boerderij komt: “Hij is al meerdere keren naar de boerderij gekomen met zijn verloofde.

Geen commentaar

Euhm … Ed heeft tot nu toe nooit aangegeven dat hij verloofd zou zijn! Maar hij heeft wel al een aantal keer aangegeven dat hij gelukkig is met Cherry en klaar voor een volgende stap in hun relatie. Het nieuws zou dus zeker wel kunnen kloppen.

Om het allemaal nog mysterieuzer te maken, weigert de omgeving van Ed Sheeran te reageren op het bericht.

Ed en Cherry zijn bijna twee jaar samen, maar houden hun relatie zo veel mogelijk uit de schijnwerpers.

Recent bezochten ze samen de Machu Pichu tijdens Ed’s tour in Zuid-Amerika:

Gesponsorde artikelen