De langste luxecruise ter wereld neemt je mee naar 7 continenten en 32 landen

De langste luxecruise ter wereld neemt je mee naar 7 continenten en 32 landen

Over twee jaar wil rederij Silversea reizigers met een luxecruise naar de zeven continenten van de planeet brengen. De expeditie is gespreid over honderdveertig dagen en brengt de deelnemers tot in tweeëndertig verschillende landen. Daarmee boekt Silversea een wereldprimeur. De reis zal worden gemaakt met het luxeschip Silver Whisper, dat aan 382 passagiers plaats biedt.

De reis zal op 6 januari 2020 in Fort Lauderdale van start gaan en eindigen op 25 mei in Amsterdam. Tijdens de boottocht worden 62 havens bezocht en de prijs van een ticket is dan ook niet goedkoop. Je betaalt namelijk minimum 62.000 dollar per persoon.

Antarctica

Het schip zal eerst koers zetten richting de Caraïben om daarna door te varen naar Brazilië, Uruguay en Argentinië. Ook op Antarctica zal er een stop zijn om nadien verder te varen langs Chili, Australië en Azië. Een toch door het Suez-kanaal zet de koers verder richting Middellandse Zee om zo te eindigen in Europa. Silversea zegt dat het de eerste keer is dat er tijdens een wereldcruise al de zeven continenten bezocht worden.

Vier restaurants

In je ticket zit ook een overnachting in een hotel in Fort Lauderdale begrepen en alle noodzakelijke transfers zijn ook in de prijs begrepen. Voor een luxesuite betaal je makkelijk tot 250.000 dollar. Het schip is een van de meest luxueuze schepen ter wereld. Het onderging vorig jaar nog een volledige renovatie en beschikt over vier restaurants.

Silversea Cruises, opgericht door Italiaanse jurist Antonio Lefebvre d’Ovidio in de jaren negentig, heeft als bedoeling om een nieuwe klasse van elite-schepen te creëren. De nadruk wordt daarbij gelegd op meer ruimte voor minder passagiers om zo een gepersonaliseerde service te kunnen bieden. Ondertussen hebben ze al negen schepen.

Gesponsorde artikelen