De legendarische IKEA-zak krijgt er 6 broertjes bij… zonder logo en voor thuis of onderweg!

De legendarische IKEA-zak krijgt er 6 broertjes bij… zonder logo en voor thuis of onderweg!

Hoera, de nieuwe IKEA Ypperlig-collectie is uit! En er zit een kleine verrassing in: de legendarische blauwe zak heeft nu zes kleine broertjes, maar ze zijn wel wat kleiner én duurder dan de originele versie.

Wie al in de IKEA is geweest, weet het maar al te goed: je loopt er uren rond, koopt dikwijls dingen die je niet echt nodig hebt, bent uiteindelijk meer geld kwijt dan je dacht en eet balletjes alsof het een lieve lust is. En als je terug naar huis vertrekt, schaf je je nog snel de legendarische blauwe Frakta-zak aan om alle spullen in te steken. Voor zestig cent kan je niet sukkelen, toch?

Zes kleuren

IKEA heeft beslist om van de populariteit van de zak te profiteren. Want in de nieuwe Ypperlig-collectie (wat ‘fantastisch’ betekent), brengt ons favoriete woonwarenhuis zes nieuwe versies uit.

Zes broertjes dus, elk in een andere kleur: groen, geel, grijs, donkerrood, groen en wit, geel en zwart. Ze zijn minder breed (36 cm in tegenstelling tot de Frakta die 55 cm meet), maar voor de rest zijn ze identiek: dezelfde handgrepen en rechthoekige vorm die de draagzak zo praktisch maakt. Het enige verschil is nog … de prijs. De Frakta kost maar 0,60 euro, maar voor de nieuwe Ypperlig-versie zal je 1,99 euro per stuk moeten neertellen.

Ikea

De bekende, blauwe Frakta-tas:

En de zes nieuwe versies uit de Ypperlig-collectie:

Gesponsorde artikelen