Left Right
scrollTop top

De lijdensweg van Erik Van Looy: The Loft alwéér uitgesteld


De lijdensweg van Erik Van Looy: The Loft alwéér uitgesteld

In Vlaanderen brak Erik Van Looy het cinemarecord met zijn Loft, maar in Amerika blijft de lijdensweg maar duren. Zo is de release van The Loft, die was gepland voor 29 augustus, alwéér uitgesteld. Pijnlijker nog: er is zelfs geen nieuwe datum vastgelegd, zo meldt de Amerikaanse filmsite The Hollywood Reporter.

Het filmen van The Loft werd afgerond op 27 juli 2011. Vervolgens zou de film begin 2012 uitkomen, maar die datum werd al gauw verlegd naar eind 2012. Maar ook dat lukte niet en dus werd het 2013. Tevergeefs. Maar toen was het zeker: op 29 augustus 2014 zou hij uitkomen. Echt.

Niet dus. Hoewel de officiële promotrailer intussen al twee jaar oud is, heeft Universal beslist om op de geplande 29ste augustus As above/So below uit te brengen, een andere psychologische thriller. Een reden voor de last minute wijziging is er voorlopig niet, aldus The Hollywood Reporter. Een nieuwe releasedatum werd evenmin bekendgemaakt, wat de twijfel of er ooit wel een Amerikaanse release komt van Van Looys probleemkindje, alweer doet toenemen. 

Vlaamse première

Wie The Loft per se wil zien, hoeft echter niet te vrezen, want bij ons komt de film met onder andere Matthias Schoenaerts en Wenthworth Miller (Prison Break), sowieso uit. Meer bepaald op 14 oktober op het Film Fest in Gent. 

Beetje teleurgesteld door het slechte nieuws? Bekijk via deze link de officiële trailer dan nog eens.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810