Left Right
scrollTop top

De makers van Stranger Things bevestigen het derde seizoen en willen een vierde om af te ronden


De makers van Stranger Things bevestigen het derde seizoen en willen een vierde om af te ronden

Het tweede seizoen moet nog uit de startblokken schieten of daar is de bevestiging van het derde al. De broers Ross en Matt Duffer, die Stranger Things bedachten, verklapten in een interview al dat er ook zeker een derde seizoen van de reeks zal komen.

In hetzelfde interview keken de broers nog verder vooruit, want als het aan hen ligt, eindigt Stranger Things na zijn vierde seizoen. Ze hebben geen zin om het gegeven maar te blijven rekken tot de rek eruit is.

Als het ooit zo ver komt, zullen de schrijvers wel van stadje moeten verhuizen, want zegt Ross: “We can’t keep putting the kids of Hawkins, Indiana through hell. They’re going to have to get the fuck out of that town. “It’s ridiculous!”

Over het tweede seizoen willen ze zeker nog kwijt dat het nog een stuk donderker zal zijn dan het eerste en met meer twists.Dit seizoen wordt een soort test voor de broers, ze willen de show tot zijn grenzen pushen om te zien waar ze mee kunnen wegkomen. “We willen het geen tweede seizoen noemen, eerder een sequel. Als je een succesvolle film hebt gemaakt, is het tweede deel altijd een beetje groter.”

We kunnen kennismaken met het tweede seizoen van Stranger Things vanaf 27 oktober.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618