‘De Mol’: Dit is volgens jullie de nieuwe mol

Vorige week kwamen we eerder dan gepland te weten wie de tiende mol is. Philippe was de mol, maar de rol eiste een zware tol op zijn mentale gezondheid. Daardoor nam hij de moeilijke, maar vooral moedige beslissing om te stoppen als mol. Om die reden werd er een nieuwe mol gekozen en dit is wie jullie verdenken.

De Mol is vorige week flink door elkaar geschud. Mol Philippe maakte zelf z’n identiteit bekend. Hij had tijdens een van de eerste nachten in z’n slaap tegen Bert verklapt dat hij de mol was. Sindsdien durfde hij niet meer te slapen met iemand anders op de kamer. Dat zorgde ervoor dat Philippe doodop was en veel van z’n geplande sabotages in het water vielen. Die samenloop van omstandigheden werd hem te veel, waardoor hij zelf besloot om uit het spel te stappen.

Philippe

De Mol Philippe
Play4

Philippe was dus de originele mol. En dat deed hij eigenlijk geweldig. Zo stond hij vorige week helemaal onderaan het lijstje met verdenkingen in onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘. Philippe deed dus een geweldige job om als mol onder de radar te blijven want amper 4,6 procent van de leden van onze groep verdacht hem als mol.

De meest verdachte kandidaat in onze groep was vorige week Emanuelle, maar dat is nu ook niet meer het geval.

Sven

De Mol Sven
Play4

Plots is het Sven die helemaal vanboven in de lijst met verdachten staat. Sven haalde 27,54 procent van de stemmen wat dus wil zeggen dat meer dan één op de vier personen die de poll invulde, denkt dat hij het scherm met “Jij bent de mol” te zien kreeg.

Op de tweede plaats vinden we Yens met 23,06 procent van de stemmen. Hij werd ook de afgelopen weken al verdacht door de leden van onze groep en zijn glunderende reactie op het zien van zijn scherm lijkt voor velen te impliceren dat hij nu de mol is. Op de derde plaats staat Uma met 17,38 procent van de stemmen.

Helemaal onderaan staat nu Emanuelle. Zij wordt maar door 7,57 procent van de leden uit onze groep verdacht. Dat is een enorm contrast tegenover de 27,89 procent die vorige week dacht dat zij de mol was.

Bekijk hier de volledige ranking van nieuwe verdenkingen:

Verdenkingen de mol aflevering 4
newsmonkey

Wil je volgende week graag meestemmen en op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

De Mol is elke zondag te zien om 19.50 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...