Left Right
scrollTop top

‘De Mol’-afvaller Samina: “Ik dacht dat ik op het juiste spoor zat”


Samina De Mol
© Play4

Zondag moest Samina in de vijfde aflevering van De Mol het programma verlaten. Daarbij vertelde ze al dat ze voor de eerste keer niet gespreid had op de test. In beelden die we niet te zien kregen op tv gaat ze nu dieper in op waar het fout ging.

Sinds zondag is de groep van De Mol officieel gehalveerd. Van de tien deelnemers die aan het spel begonnen, zijn er nu nog maar vijf over. De Limburgse flamencolerares Samina haalde die top 5 nét niet.

Alles op één mol

Tijdens de aflevering zien we na de eliminatie altijd hoe de afvaller afscheid neemt van Gilles De Coster en vervolgens in de auto stapt. Maar in extra beelden krijgen we te zien wat er meteen daarna gebeurde. In de auto werd Samina meteen verder op de rooster gelegd door De Mol-medewerkster Kelly.

Die vraagt zich meteen af waar het misgelopen is. “Ik heb op één persoon ingezet. Ik dacht dat ik zoveel signalen had gezien.” Samina liet eerder al weten dat ze voelde dat het tijd was om voor één hoofdverdachte te gaan. Maar daarbij maakte ze dus de verkeerde keuze. “Ik begrijp het eigenlijk niet goed, want ik dacht echt dat ik op het juiste spoor zat. Dus ik ben heel benieuwd waar ik mij heb laten vangen.” Tot slot heeft Samina nog een mooie – ahem – boodschap voor de mol: “Mindf*cker!“.

Genoten

Samina kijkt wel met plezier terug op haar deelname. “Ik heb van elke seconde genoten. Ik vond alles echt superfijn.” Door haar deelname was Samina eventjes weg uit de dagelijkse sleur en dat deed haar deugd. “Ik was eigenlijk vergeten wat het was om plezier te maken. Ik ben altijd heel serieus met mijn werk bezig.” Dat werk kon ze nu dus twee weken loslaten.

“ik ben echt wel iemand die ervoor gaat in het leven. En ik had wel eens nood aan een avontuur en eens iets voor mezelf. Dus het heeft me echt deugd gedaan.” Zo keert Samina dus zonder te veel spijt terug naar België.

Bekijk het fragment hier:

De Mol is elke zondag te zien om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…