Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: zo gaat het eraan toe in de auto met Lennart, Sven en Annelotte


De Mol auto Lennart Sven Lennart
© Play4

De Mol dat is leuke opdrachten, spannende eliminaties en zoeken naar de saboteur. Maar voor de kandidaten is het ook voor een groot deel reizen. Tijdens de uitzendingen krijgen we dat meestal maar kort te zien, maar achteraf deelt Play4 altijd wel enkele filmpjes van de kandidaten tijdens hun vele autoritten.

Doordat Philip last had van zijn enkel die die even moest laten verzorgen, zaten op weg naar de laatste opdracht in het sprookjesbos enkel Sven, Annelotte en Lennart samen in de auto. Enkele uren later – na een historische eliminatie – bleek dat dat meteen ook de drie finalisten van De Mol 2021 zijn.

Sven

In het eerste filmpje van Play4 zien we hoe Sven problemen heeft met de auto onder controle te houden. Als Annelotte dan ook nog eens extra begint te saboteren, is Sven helemaal het noorden kwijt. Hij besluit Lennart dan maar op zijn verantwoordelijkheid te wijzen door hem te zeggen dat hij zich moet focussen op de opdracht.

Lennart

In een tweede filmpje heeft Lennart het stuur overgenomen en zien we ook Isidoor opnieuw in de auto zitten. De autotocht door het grote bos en langs de vele meren inspireert Lennart om zijn fascinatie voor riviermonsters te delen. In zijn vrije tijd gaat de Kempenaar blijkbaar niet enkel op zoek naar mollen. Hij deelt zelfs even een tv-tip met Annelotte en de kijkers.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…