‘De Mol’ lost grappige achter de schermen-beelden

De Mol achter de schermen 2020
VIER

Nu ze nog maar met vier zijn in De Mol neemt de spanning tussen de kandidaten steeds meer toe. Maar achter de schermen gaat het er vaak heel wat luchtiger aan toe. Dat blijkt alleszins uit een video die VIER gelost heeft met beelden die niet op tv te zien waren.

Aflevering zes van De Mol van afgelopen zondag toonde ons eerst een heruitgave van de Olympische Spelen. Daarna ging het langs een bar met heel wat ouzo naar een, voor Jolien dan toch, pijnlijke confrontatie met de mol. Op het einde moesten we afscheid nemen van Dorien, de zesde afvaller al.

Daarom vonden de makers het tijd om nog eens terug te blikken naar de eerste vijf afleveringen van De Mol met bijna zeven minuten aan nooit vertoonde beelden.

Laure achter het stuur

Het filmpje begint met de kandidaten die elkaar vertellen hoe ze van Gilles De Coster vernamen dat ze geselecteerd waren voor dit seizoen van De Mol. Daarna krijgen we ook een van de beruchte kaartentrucs van Bruno te zien.

Daarna zien we hoe Laure bijna de helft van de kandidaten uitschakelt achter het stuur van een van de BMW’s. Blijkbaar lukte het haar met de automatiek niet zo vlot.

Christian achter de camera

Vanaf aflevering drie is het aan Christian om de show te stelen. Zo neemt hij – verdienstelijk – het werk van een van de cameramannen over. Aan het begin van aflevering vier, juist aangekomen in Athene, neemt Alina ons even mee achter de schermen. Op het einde zien we kandidaten ook al even oefenen op het drinken van ouzo.

Daarna zien we de opwarming voor de sportopdracht met Christian in de hoofdrol. Het filmpje eindigt met een beeld van homo slapus Bart, voor wie de lange dagen duidelijk wat beginnen doorwegen.

Bekijk hier beelden van De Mol die niet op tv zag

Gesponsorde artikelen