‘De Mol’: Je kan het echte spaarvarkentje winnen en dit is wat je moet doen

Gilles De Coster was deze week te gast in de podcast Achter De Schermen van Pieterjan en Jeff van Supercontent. Daar vertelde hij onder andere over de keuze voor Matteo Simoni als BV in De Mol en de verschillende schuilnamen die de crew gebruikte om zijn identiteit geheim te houden. Maar de presentator deelde ook mee dat je een bijzonder rekwisiet uit de eerste aflevering zal kunnen winnen.

De Mol is sinds afgelopen zondag terug en in de eerste aflevering kregen we al meteen drie opdrachten te zien. Een daarvan speelde zich af op duizelingwekkende hoogte, met als hoofdrolspeler een schattig spaarvarkentje en dat kan je nu winnen.

Spaarvarkentje

In de tweede opdracht van de eerste aflevering moesten de kandidaten eerst munten in een spaarvarkentje steken dat honderden meters boven de grond hing. Vervolgens moesten ze het spaarvarkentje ook veilig en wel naar de kant halen. Dat laatste lukte uiteindelijk niet, waardoor het varkentje bleef hangen boven de afgrond. En de 3.000 euro die erin zat ook verloren ging.

Het spaarvarkentje werd door Gilles De Coster gered van de vuilbak en mee naar België genomen. En nu wil hij het weggeven aan een gelukkige fan. Om het varkentje – voor alle duidelijkheid zonder 3.000 euro – te winnen, hoef je niet veel te doen. Je moet je enkel vóór dit weekend abonneren op de podcast Achter De Schermen en misschien heb jij binnenkort dan wel een echt rekwisiet uit De Mol in je bezit.

Bekijk het fragment uit de podcast hier:

Beluister hier de volledige aflevering van de podcast Achter De Schermen met Gilles De Coster:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. 

Wil je op de hoogte blijven over alles van De MolWord dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...