‘De Mol’ lost extra beelden van bromance tussen Matteo en Ruben

De Mol is afgelopen zondag van start gegaan. In de eerste aflevering kregen we al te zien hoe Ruben een grote fan is van Matteo Simoni, die ook een van de kandidaten bleek te zijn. In extra beelden is te zien hoe Ruben en Matteo met elkaar grappen vanuit twee verschillende auto’s.

Het elfde seizoen van De Mol is begonnen en we waren al meteen getuige van een bromance die opgebroken werd. Ruben zag zijn idool/nieuwe beste vriend Matteo al meteen vertrekken. In een extra video krijgen we nu meer te zien van de prille bromance.

Bromance

Net nadat de groep te weten kwam dat Steve eigenlijk Matteo Simoni was, vertelde Ruben in de auto al dat hij een grote fan was van Matteo. Maar in extra beelden krijgen we nu te zien dat Ruben nog heel wat meer te zeggen had over Matteo.

In het extra fragment zien we hoe Ruben via de walkietalkie de slagzin van Devon (het personage van Matteo Simoni in Callboys), “Voorzichtig op de baan hé”, zegt. Daarop reageert Matteo meteen met dezelfde reactie. Vervolgens begint Ruben een nieuw verhaal te vertellen, waarop Comfort al meteen antwoordt met: “Je gaat weer over Matteo Simoni praten hé?”. En inderdaad er volgt alweer een anekdote over Matteo. Daarbij begint Ruben te vertellen over hoe hij vroeger nog keek naar Safety First en toen al fan was van Matteo. Wanneer Samya en Comfort vervolgens grappen dat ze het schattig vinden dat Ruben zo’n grote fan is en dat hij waarschijnlijk helemaal aan het flippen was vanbinnen toen hij doorhad dat Matteo een van z’n medekandidaten was, horen we Matteo opnieuw door de walkietalkie.

Uiteindelijk belandden Ruben en Matteo op dezelfde kamer en kon Ruben toch één nacht én een ochtend in de jacuzzi doorbrengen met zijn idool. Maar helaas moest Matteo het spel nadien al snel verlaten.

Bekijk hier de extra beelden van de eerste aflevering van De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. 

Wil je op de hoogte blijven over alles van De MolWord dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...