Left Right
scrollTop top

‘De Mol’: “Geef chips”-trui van Katrien is hier te koop


De Mol Geef chips
© Play4

Katrien moest gisteren dan wel De Mol verlaten, ze maakte toch een blijvende indruk. En daar zat ook haar kledingkeuze voor iets tussen. In de laatste opdracht van de aflevering van gisteren droeg Katrien een zwarte trui met daarop de duidelijke woorden: “Geef chips”. En die trui was veel kijkers opgevallen.

De Mol was gisteren al toe aan de vierde aflevering. Daarin kregen de deelnemers een bijzonder diner voorgeschoteld. Al was het daarbij vooral de trui van Katrien die in het oog sprong. Zij had blijkbaar meer zin in een zak chips. De vaatchirurg droeg tijdens de opdracht namelijk een trui met het opschrift “Geef chips” en die trui kan je ook zelf kopen.

Geef chips

De “Geef chips”-trui is van de Nederlandse blogger Kakhiel en bestaat in zeven verschillende kleuren. Het gaat om een unisex trui die beschikbaar is in de maten XS tot XXL. Je kan hem bestellen op de webshop van Kakhiel voor 36,49 euro. En er is zelfs goed nieuws, want op dit moment kan je 20 procent korting krijgen op de volledige webshop.

Als je geen fan bent van chips, kan je op diezelfde webshop ook truien vinden met de boodschap “Geef bier”, “Geef wijn” of “Geef pizza”. Voor elk wat wils dus.

De Mol is elke zondag te zien op Play4 om 19.55 uur. Na de uitzending op televisie kan je de aflevering ook terugvinden op GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…