‘De Mol’: Dit is jullie nieuwe hoofdverdachte net voor de halve finale

De Mol is vanavond al toe aan z’n halve finale. Dat betekent dat we straks de drie finalisten zullen kennen. Na de exit van Thomas moesten veel mensen op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte en dat zorgt er nu voor dat de vier kandidaten allemaal bijna even veel verdacht worden. Dit zijn de verhoudingen net voor de halve finale.

In onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips! vragen we elke week aan onze leden wie hun hoofdverdachte is. Deze week deelden 1.531 mensen hun mening en dat levert net voor de halve finale van De Mol de volgende ranking op.

Lancelot

Vorige week stond Thomas nog met een gigantische voorsprong op de eerste plaats in de lijst met verdenkingen. Maar liefst 41,5 procent van de stemmen gingen toen naar de aardrijkskundeleerkracht. Maar Thomas is dus niet de mol, dus moesten die mensen op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte. Dat schudde de kaarten opnieuw stevig door elkaar, waardoor er nu een opvallende koploper is.

Lancelot is namelijk opnieuw de hoofdverdachte. Hij 422 stemmen, goed voor 27,6 procent. Lancelot, die vorige week zijn innerlijke leerkracht mocht bovenhalen, stond in de eerste week al bovenaan, maar daarna zakte hij steeds verder weg. Maar nu maakt hij dus zijn comeback als hoofdverdachte.

Comfort minst verdacht

De rest van de kandidaten verdelen de stemmen ongeveer gelijk. Zo staat Toos op de tweede plaats met 383 stemmen, goed voor 25 procent, en volgt Ruben met 377 stemmen (24,6 procent) maar net achter hem. Onderaan, maar dus ook nog steeds met bijna een kwart van de stemmen, staat Comfort. Zij kreeg deze week 349 stemmen, goed voor 22,8 procent van het totale aantal.

De kaarten zijn dus duidelijk herverdeeld na de exit van Thomas en op dit moment is er niemand die duidelijk meer of minder verdacht wordt dan de rest. Het belooft dus een spannende halve finale te worden.

Bekijk hier de volledige ranking:

De mol verdenkingen voor halve finale
newsmonkey

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...