‘De Mol’ in een Mexicaanse pueblo: op deze nieuwe beelden wordt de spanning opgedreven

‘De Mol’ in een Mexicaanse pueblo: op deze nieuwe beelden wordt de spanning opgedreven

Nog heel even aftellen en we zoeken weer met z’n allen ‘De Mol’. Dit jaar speelt het spannendste spel van Vlaanderen zich af in het broeierige Mexico en even gezellig kennismaken zit er blijkbaar niet in. Want in Mexico, daar belandt je blijkbaar al sneller in een doodskist dan in een bar. 

Bekijk hier de eerste nieuwe beelden van De Mol:

Op zondag 25 maart gaat het nieuwste seizoen van De Mol van start: wekenlang leggen kijkers én deelnemers dan elke aanwijzing die ze denken te zien, bij elkaar om De Mol te vinden. Dit jaar startte het spel voor de kijker al enkele weken op voorhand: ‘Heb je me gemist’ verscheen letterlijk o-ver-al. Tot we een startdatum kregen: binnen twee weken is het weer zover.

De lat ligt steeds hoger

De deelnemers kregen dit jaar een reisje met onzekere retourdatum naar Mexico, en wie daarbij vooral denkt aan paradijselijke stranden en luxehotels, zal bij deze beelden waarschijnlijk de wenkbrauwen eens fronsen. Voor de sfeer en de gezelligheid moeten de deelnemers het blijkbaar niet doen: tenzij je graag in een doodskist onder de grond ligt.

“Ik doe ook eens aan een spelletje mee, zie mij eens liggen”: dat je niet van porselein mag gemaakt zijn om aan De Mol deel te nemen is wel duidelijk, maar een kist onder de grond? Ze hebben bij Woestijnvis dit jaar duidelijk de lat nog wat hoger gelegd. Of zeggen we beter lager?

Thriller

“Gewoon zorgen dat ik niet in paniek geraak”, zegt één van de deelnemers nog in de trailer. Dat lijkt ons alvast solide advies. Gelukkig kunnen we ook genieten van uitgestrekte landschappen, broeierige steden en leuke pueblo’s. Hoewel, leuk? Het ziet ernaar uit dat De Mol dit jaar vooral een thriller wordt. En De Mol zelf? Die mag beginnen beven op 25 maart, want dan is héél België naar hem of haar op zoek.

De Mol, vanaf 25 maart op VIER.

Gesponsorde artikelen