Left Right
scrollTop top

‘De Mol’ trekt inschrijvingen op naar 10.000


De Mol 2020
© VIER

Na de uitzending van de finale van De Mol maakte het programma meteen bekend dat ze op zoek gaan naar nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen. En dat lokte enorm veel geïnteresseerden, waardoor VIER het aantal inschrijvingen nu heeft verdubbeld.

Gisteren opende VIER de inschrijvingen voor het volgende seizoen van De Mol. Maar in tegenstelling tot de afgelopen jaren was er nu geen einddatum voor de inschrijvingen, maar gingen die dicht wanneer 5.000 mensen hun kandidatuur verzonden hadden. En dat gebeurde veel sneller dan verwacht.

Minder dan 2 uur

In minder dan twee uur tijd hadden de eerste 5.000 mensen zich ingeschreven voor het volgende seizoen van De Mol. Maar, zo blijkt nu, eigenlijk wilden veel meer mensen hun kans wagen: 30.000 om precies te zijn. Doordat er op hetzelfde moment zoveel mensen op de website van VIER zaten, kregen de servers het moeilijk en konden veel mensen hun inschrijving niet op tijd afronden.

Wanneer ze het dan later nog een keertje probeerden, kregen ze de boodschap te zien dat de inschrijvingen voor het volgende seizoen al afgesloten waren. Heel jammer dus, en vooral vervelend al je eigenlijk wel op tijd was, maar met technische problemen te kampen kreeg.

10.000 inschrijvingen

In een videoboodschap laat presentator Gilles De Coster weten dat ze op de hoogte zijn van die problemen. “Het was een overrompeling en daardoor zijn onze servers in de problemen gekomen. Dat vinden wij zelf heel vervelend. Dus hebben wij beslist om de limiet op te trekken.”

Daarom doet VIER nu een toegeving. De limiet van 5.000 inschrijvingen wordt nu opgetrokken tot 10.000. Maar niet iedereen kan zich inschrijven. De 5.000 extra plaatsen zijn voor mensen die bij de 10.000 eerste inschrijvingen waren en door technische problemen uiteindelijk niet tot het einde geraakten.

Wie bij die 5.000 extra was, krijgt een mailtje van VIER met de verdere informatie om de inschrijving af te ronden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…