‘De Mol’: Inschrijvingen volgend seizoen zijn open, maar snel zijn is de boodschap

De Mol aflevering 1
VIER

Na opnieuw een razend spannend seizoen, weten we eindelijk wie dit jaar de mol was. Misschien heb je door het kijken wel zelf zin gekregen om deel te nemen. En dat kan. Want de inschrijvingen voor het volgende seizoen van De Mol zijn nu al open. Wanneer het seizoen gefilmd zal kunnen worden, is natuurlijk nog niet duidelijk. Maar wie wil meedoen, wacht best niet te lang met zich in te schrijven.

Het huidige seizoen heeft net z’n ontknoping gehad, maar de voorbereidingen voor het volgende seizoen van De Mol zijn al aan de gang. Voor dat seizoen zijn Gilles De Coster en co nog op zoek naar kandidaten. En daar kan jij bijzijn. Als je snel genoeg bent tenminste.

5.000 kandidaturen

De Mol finale
VIER

Voor het afgelopen seizoen van De Mol schreven maar liefst 14.500 mensen zich in. De makers van De Mol moeten dan door al die inschrijvingen gaan en daaruit negen kandidaten en één mol selecteren. Een hels werk natuurlijk wanneer je aan elke kandidatuur even veel tijd wil spenderen. Dus wordt er dit jaar een limiet gesteld.

Er kunnen dit jaar 5.000 mensen zich kandidaat stellen voor het nieuwe seizoen van De Mol. “Vorig jaar was echt de limiet qua inschrijvingen”, zo klinkt het bij presentator Gilles De Coster. “We willen alle kandidaturen volledig kunnen analyseren en daarom moeten we er een grens zetten op het aantal inschrijvingen.” Wie er dus wil bijzijn, zal snel moeten zijn, want na 5.000 kandidaturen gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht.

Uitstel door coronavirus?

Het volgende seizoen van De Mol kan natuurlijk wel eens wat vertraging oplopen door de wereldwijde coronacrisis. Dat weet ook Gilles De Coster, maar toch houdt hij de moed erin. “We gaan ervan uit dat er een nieuw seizoen komt. We geloven erin dat het lukt en dat het kan. Maar er zijn veel onzekerheden. Het kan zijn dat het niet doorgaat. We zullen de komende maanden nog moeten afwachten.”

Voor De Mol moet er natuurlijk gereisd worden naar een ander land en zolang de wereld in de ban is van het coronavirus, is reizen uiteraard verboden. Of het komende seizoen kan zich wel degelijk in eigen land afspelen. Wordt het dan toch een beetje Vlaanderen Vakantieland zoals Bart voorspelde?

Inschrijven kan via de website van VIER.

Gesponsorde artikelen