‘De Mol’: Dit is jullie hoofdverdachte voor de finale

De Mol finalisten
VIER

Zondag is het eindelijk zover, dan komen we te weten wie er al wekenlang een dubbelleven leidt in De Mol. Op dit moment heeft iedereen zeker wel een hoofdverdachte. En daarbij zijn er twee die opvallend verdachter zijn.

Tijdens dit seizoen van De Mol stelden wij elke week dezelfde vraag in onze Facebookgroep over het programma: “Wie is de mol?”. Elke week kregen we verschillende antwoorden, maar nu, nét voor de finale, gaat het duidelijk tussen twee kandidaten.

De Mol hoofdverdachten halve finale
newsmonkey

Jolien en Alina

De Mol Alina gif
VIER

Velen zijn het er ondertussen over eens dat de mol dit jaar een vrouw is. Jolien en Alina stonden al langer hoog op iedereens lijstje met verdenkingen en ook na de halve finale is daar geen verandering in gekomen.

Jolien staat op kop met 1.073 van de totale 2.462 stemmen. Dat is goed voor maar liefst 43,58 procent van de stemmen. Maar ook Alina wordt erg verdacht in de groep. Zij staat op de tweede plaats met een totaal van 943 stemmen (38,30 procent). De twee dames zijn samen dus goed voor meer dan 80 procent van de stemmen.

Bart

De Mol Bart gif
VIER

Aan de andere kant lijken mensen het er ook over eens dat Bart niet de mol is. Hij staat met 446 stemmen op de derde en laatste plaats. Daarmee komt hij dus maar aan een totaal van 18,12 procent van de stemmen.

Bart wordt dan weer door velen gezien als de mogelijke winnaar van dit seizoen. Zo lijkt zo’n 90 procent van de De Mol-fans in onze groep het erover eens dat Bart naar huis gaat met de groepspot, die momenteel op 22.235 euro staat. Maar dat bedrag had dus 34.435 euro kunnen zijn, als Bart geen 10.200 euro had overgehad voor de eerste vrijstelling. Heeft hij dus echt die eerste vrijstelling uiteindelijk uit zijn eigen zak betaald?

Zondag finale

Nu zondag wordt de finale uit De Mol gespeeld en krijgen we dus eindelijk het antwoord op de vraag die ons nu al bijna twee maanden bezighoudt. Wie toch nog twijfelt over zijn of haar mol, kan hier onze verdenkingen voor elke overgebleven kandidaat nog eens overlopen.

‘De Mol’: 29 staalharde bewijzen dat Alina de mol is

‘De Mol’: 29 staalharde bewijzen dat Bart de mol is

‘De Mol’: 29 staalharde bewijzen dat Jolien de mol is

Wil je nog een paar dagen meedenken en theorieën uitwisselen? Word dan snel lid van onze Facebookgroep.

Gesponsorde artikelen