‘De Mol’: Dit zijn jullie verdenkingen na aflevering 3

De Mol is ondertussen al drie afleveringen ver en de groep is uitgedund van elf naar zeven. Dat betekent ook dat heel wat kijkers hun hoofdverdachte gevonden hebben. Dit zijn de hoofdverdachten in onze Facebookgroep over De Mol.

In de derde aflevering van De Mol moesten we afscheid nemen van Nele. Bij haar val in een van de eerste opdrachten liep ze een spierscheur op waardoor ze niet langer kon deelnemen aan alle opdrachten. In samenspraak met de productie besloot ze dan naar huis te gaan. Nele stond vorige week helemaal onderaan het lijstje met verdenkingen in onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘ en werd dus het minst verdacht. Dit zijn de mensen die het meest verdacht worden.

Emanuelle

Net zoals vorige week staat Emanuelle bovenaan het lijstje met verdenkingen. Deze week kreeg ze bijna 28 procent van de stemmen. Dat is nog meer dan vorige week toen ze voor het eerst bovenaan de lijst te vinden was.

Ook de nummer twee op de lijst is na aflevering 3 dezelfde als vorige week. Yens, de ideale partner van Emanuelle, staat opnieuw op de tweede plaats. Deze week kreeg hij 24,41 procent van de stemmen. Dat is ook meer dan vorige week.

Helemaal onderaan vinden we deze week Philippe. Hij kreeg 4,6 procent van de stemmen en wordt dus het minst verdacht door de leden van onze groep.

Bekijk hier de volledige grafiek met verdenkingen uit onze groep:

De Mol verdenkingen aflevering 3
newsmonkey

Wil je volgende week graag meestemmen en op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

De Mol is elke zondag te zien om 19.50 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...