‘De Mol’ deelt video waarin kandidaten Gilles De Coster verrassen met bijzonder verjaardagscadeau

In de De Mol bleven er afgelopen aflevering nog maar vijf kandidaten over. Omdat de finale stilaan nadert, neemt de spanning uiteraard ook toe. Toch is gelukkig ook tijd om te ontspannen en al zeker als presentator Gilles De Coster jarig is. In een extra video die GoPlay deelde zien we hoe de kandidaten Gilles verrassen met een wel heel bijzonder cadeautje.

De meest recente aflevering van De Mol zat met drie spannende opdrachten en een shockerende eliminatie uiteraard opnieuw bomvol. Toch waren er ook deze week weer heel wat beelden die de uitzending juist niet haalden. Gelukkig deelt GoPlay daarvan altijd enkele leuke fragmenten online.

Verjaardag Gilles

Het grappigste clipje dat de zender deze week deelde, heeft presentator Gilles De Coster in de hoofdrol. Die vierde tijdens de opnames namelijk zijn verjaardag en dat lieten de deelnemers niet ongemerkt passeren. We zien namelijk hoe Comfort, Toos, Thomas, Ruben en Lancelot op een parking “Happy Birthday” zingen voor Gilles.

Na dit muzikaal intermezzo hebben de kandidaten ook nog een klein cadeautje voor Gilles, namelijk koekjes. Wat hij echter niet weet, is dat het blijkt te gaan om hondenkoekjes. Gilles merkt wel meteen op dat de koekjes extreem zout zijn, waarna ze hem verklappen wat voor soort koekjes het zijn.

Bekijk hier fragment van De Mol hier:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...