‘De Mol’: Kinepolis Antwerpen stelt nu alle 21 zalen open voor finale, nog enkele tickets te koop

Gisteren konden we kijken naar de eerste aflevering van het elfde seizoen van De Mol. Maar we kunnen nu al vooruitblikken naar de laatste aflevering van het seizoen. Die wordt uitgezonden op zondag 7 mei 2023 en kan je live bekijken in het bijzijn van de kandidaten van dit seizoen in Kinepolis Antwerpen. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar.

De Mol is terug! De komende zeven weken zal je elke zondag kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van het programma en meespeuren naar de mol. De laatste aflevering zal je niet enkel kunnen bekijken bij je thuis, maar ook samen met honderden anderen in de zalen van Kinepolis Antwerpen.

Kinepolis Antwerpen

Vorig jaar kreeg De Mol een spectaculaire livefinale in Paleis 12. Daar moesten de drie finalisten hun laatste opdrachten uitvoeren live voor de ogen van duizenden fans. Uiteindelijk moesten ze ook de laatste vragen van de finale test daar ingevuld worden.

Maar dit jaar keert het programma terug naar z’n roots. Tot voor de uitbraak van het coronavirus werd de finale van De Mol steeds live uitgezonden in de cinemazalen van Kinepolis Antwerpen. Daar kon je op een gigantisch scherm en samen met de deelnemers van De Mol de finale meemaken. En nu zal dat opnieuw het geval zijn met meer plaatsen dan ooit tevoren.

21 zalen

Aanvankelijk reserveerde Play4 vier filmzalen voor de finale van De Mol, maar er bleek veel meer interesse te zijn. Daardoor heeft Kinepolis Antwerpen nu al zijn 21 zalen opengesteld voor de finale van De Mol op zondag 7 mei 2023.

Wie erbij wil zijn, zal wel snel moeten beslissen, want er zijn al zeven zalen volledig uitverkocht en in de andere veertien zalen zijn de plaatsen schaars. Tickets voor de finale zijn te koop via de website van GoPlay.

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be. 

Wil je op de hoogte blijven over alles van De MolWord dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...