‘De Mol’ krijgt bezoek volgende week! Maar wat weet de familie dat wij niet weten?

‘De Mol’ krijgt bezoek volgende week! Maar wat weet de familie dat wij niet weten?

Volgende week krijgen de deelnemers van ‘De Mol’ hoog bezoek. Hun familieleden zullen namelijk afreizen naar Mexico. Maar volgens de eerste trailer voor de aflevering volgende week weten zij blijkbaar meer. 

Zoals Lloyd in de vorige aflevering al even verklapte, krijgen de deelnemers van De Mol deze week bezoek van hun familie. Maar die zijn er natuurlijk niet zomaar. In de trailer wordt de vraag gesteld: “Wat weten zij dat wij niet weten?” Het belooft dus weer een spannende aflevering te worden.

Wie kan er goed liegen?

In de eerste trailer voor de aflevering van zondag moeten de familieleden antwoorden op de vraag of hun broer/zus/mama/zoon/… goed kan liegen. En sommige van die antwoorden zijn toch bijzonder.

Zo zouden Joke, Steve en Bahador wel goede leugenaars zijn. Priester Pieter daarentegen, heeft volgens zijn broer (en evenbeeld) nog nooit tegen hem gelogen. De zoon van Pascale heeft zijn mama nog nooit op een leugen betrapt, maar hij denkt toch dat ze wel een keertje tegen hem gelogen heeft. En ook de mama van Lloyd gelooft in de onschuld van haar zoon. Is jouw mol een goede leugenaar?

Bekijk de trailer voor de volgende aflevering van De Mol hier:

Gesponsorde artikelen