‘De Mol’ lost nieuwe teaser met eerste beelden uit het seizoen

‘De Mol’ lost nieuwe teaser met eerste beelden uit het seizoen

Het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ komt nu echt dichtbij dus worden we getrakteerd op een nieuwe teaser met de eerste echte beelden uit het seizoen. Zo zien we de kandidaten dus voor het eerst in actie. Maar zoeken naar de mol heeft geen zin, want die is, zo benadrukt Gilles De Coster nog maar eens, nog niet gekozen. 

Nog precies één week en dan kunnen we weer collectief op zoek naar De Mol. Wie de mol is weten we uiteraard nog niet en dit jaar weet zelfs de mol dat niet. Nu we de kandidaten kennen, laat VIER de eerste trailer met beelden uit het seizoen op ons los.

Geen mol

In de trailer zien we de reacties van de kandidaten op het nieuws dat er géén mol onder hen is. Dat komt natuurlijk als een shock, want als je deelneemt aan De Mol is de enige zekerheid die je hebt juist dat er een mol is.

No fucking way!“, “Dat kan toch niet?”. Het is duidelijk, ook voor de kandidaten komt het nieuws als een verrassing. Verder in de teaser krijgen we ook al enkele fragmenten uit opdrachten te zien. Zo zien we iemand door een kleine tunnel kruipen, gaan ze weer aan de slag met paintballgeweren, wordt er een berg beklommen en zijn er ook veel vlammen te zien. Het belooft dus opnieuw een spannend seizoen te worden.

Bekijk hier de nieuwe teaser:

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep.

Gesponsorde artikelen