‘De Mol’ maakt startdatum bekend en verrast meteen met een ongelofelijke wending

‘De Mol’ maakt startdatum bekend en verrast meteen met een ongelofelijke wending

‘De Mol heeft eindelijk een startdatum. De afgelopen week werden we gebombardeerd met de boodschap “Jij weet niets” en nu kunnen we eindelijk zeggen dat we wél iets weten. Nog iets minder dan een maand aftellen en we kunnen opnieuw op zoek gaan naar de verrader, de oplichter, de saboteur, kortom: de mol. 

De Mol komt binnen minder dan een maand terug! Na een week vol “Jij weet niets” weten we nu dus eindelijk wél iets. De startdatum van het nieuwe seizoen van De Mol.

“Jij weet niets”

Nadat we vorig jaar gebombardeerd werden met de boodschap “Heb je mij gemist?”, was het deze keer “Jij weet niets” dat we overal zagen. En overal mag je letterlijk nemen. Op posters, in reclamefilmpjes, op een spandoek tegen de Gentse boekentoren en zelfs in de lucht. Overal werden we ervan verweten niets te weten.

Al snel ontdekten fans van het programma dat jijweetniets.be een website was. Op die website stond een aftelklok die aftelde naar 16 uur donderdagmiddag: het moment waarop we eindelijk de eerste teaser én de startdatum van De Mol 2019 te pakken kregen.

Zondag 10 maart

Het mollenjagen gaat dus weer van start op 10 maart. Vanaf dan zal het hele land opnieuw in het teken staan van de zoektocht naar de saboteur in de groep, de mol.

Eerder kwamen we al te weten dat het nieuwe seizoen van De Mol zich afspeelt in Vietnam. Ook daarvoor moesten we op zoek naar een website, waarop we dan uiteindelijk konden uitdokteren wat de geheime locatie was. In de trailer zaten deze keer de voornamen van de deelnemers verscholen.

“De mol weet niets”

In de trailer zien we verschillende beelden uit het nieuwe seizoen, maar het opmerkelijkste komt helemaal op het einde. Gilles De Coster heeft dan namelijk een boodschap. “Voor het eerst in de geschiedenis begint het avontuur zonder mol.”

We zullen dus een eerste aflevering krijgen zonder mol. De mol zal dan waarschijnlijk aangeduid worden in de eerste aflevering aan de hand van een opdracht. Hoe dat precies in z’n werk gaat, is nog niet geweten, maar wij tellen alvast af naar zondag 10 maart.

Bekijk hier de teaser van De Mol:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep.

Gesponsorde artikelen