Dit zag je niet op tv bij ‘De Mol’: op zoek naar een Ikea, bomen om te knuffelen, een bierfiets en pasvragen

Hoewel iedere aflevering van De Mol ook dit jaar weer bomvol met mooie en leuke televisie zit, zijn er uiteraard ook heel wat beelden die de uitzendingen juist niet halen. Gelukkig deelt Play4 daarvan regelmatig een kleine montage op YouTube, zodat we de kandidaten nog beter kunnen leren kennen tussen de opdrachten en het spel door. Uit de nieuwste video van beelden die je niet op tv zag van De Mol blijken sommigen wel heel opvallende interesses te hebben.

Nadat het tiende seizoen van De Mol van start ging op Lanzarote hebben de overgebleven kandidaten dat eiland ondertussen ingeruild voor Gran Canaria. Daar merken ze meteen op hoe anders dat deel van de Canarische Eilanden eruitziet. Het dorre landschap dat ze de eerste dagen rond zich zagen, heeft plaatsgemaakt voor leven en natuur.

Van Lanzarote naar Gran Canaria

Manu reageert zelfs geschokt op het grote contrast. “Ik heb hier op één kilometer al meer bomen gezien dan op heel Lanzarote”, merkt Bert op. Anke heeft dan weer een heel andere manier om te bepalen hoe levendig een eiland is. “Op Lanzarote had je geen Ikea, terwijl ik denk dat je dat hier wel hebt”, klinkt het enthousiast. “Ik zou nooit kunnen wonen op meer dan 30 kilometer van een IKEA. Niet voor de winkel zelf, maar omdat dat iets zegt over waar je woont.”

Aangekomen in hun nieuwe verblijfplaats wordt al het goede van onderweg alleen maar bevestigd. Bert ziet al snel enkele bomen om te knuffelen, terwijl anderen dan weer meer interesse hebben in het zwembad. Kamergenoten Yens en Sven daarentegen hopen iets anders te vinden. Om het zekere voor het onzekere te nemen, doorzoeken ze hun kamer snel op eventuele verstopte pasvragen.

“Peter Sagan op een kinderfeestje”

Het volgende fragment toont de groep vlak voor de loodzware fietsproef. Dat hen zo’n zware beproeving te wachten staat, lijken ze wel nog niet te beseffen, want het gesprek gaat vooral over bierfietsen. De video eindigt met de overgebleven kandidaten op een terras na de dragqueenopdracht. Door de schmink op hun gezicht blijken Bert en Yens ineens enkele vreemde lookalikes te hebben. Zo wordt Bert omschreven als “Peter Sagan op een kinderfeestje” en mag Yens kiezen tussen Conchita Wurst of Freddie Mercury.

Of we de komende afleveringen de echte Yens te zien krijgen, of dat hij wel degelijk een rolletje speelt, komen we te weten op 8 mei. Dan zendt Play4 namelijk de finale van De Mol uit en je kan dat live meemaken in Paleis 12.

Bekijk hier de extra beelden uit De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...