‘De Mol’ lost startdatum en eerste beelden

De Mol 2020
VIER

De Mol keert binnenkort terug met het achtste seizoen en het vijfde sinds de reboot in 2016 op VIER. Met mondjesmaat krijgen we meer info over dat seizoen. Daardoor kennen we nu de startdatum én de eerste trailer.

Nog enkele weken aftellen en dan kunnen we opnieuw ons vergrootglas bovenhalen en elke zondag vanuit onze luie zetel onschuldige Vlamingen beschuldigen van sabotage. Met andere worden: De Mol komt terug!

8 maart

Omega 26.04.2020

Morgen om 11 uur op VIER.be. #Omega26042020 #DeMol

Geplaatst door De Mol op Donderdag 13 februari 2020

In de eerste foto’s en filmpjes leerden we al dat de finale zal plaatsvinden op 26 april 2020. Voor die finale konden negen gelukkige fans al tickets vinden via een actie eerder deze week. Doordat we de datum van de finale kenden, konden we – met een beetje rekenwerk – al een mogelijke startdatum voor het nieuwe seizoen gokken.

En nu is het ook officieel. In verschillende kranten stond vanmorgen de startdatum van het nieuwe seizoen van De Mol te lezen: zondag 8 maart. Dat betekent dus dat De Mol wel heel dichtbij komt. Maar dat is niet alles wat we te weten kwamen.

Eerste beelden

De Mol liet in de laatste teaser weten dat er iets gedropt zou worden op vrijdag 14 februari om 11 uur. En dat gebeurde ook. We kregen om klokslag 11 uur de eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien samen met de startdatum (die we dus eigenlijk al kenden).

De eerste beelden van het nieuwe seizoen beloven opnieuw een seizoen vol bloedstollende afleveringen. Zo zien we mensen uit een vliegtuig springen, maar we zien ook een opdracht met snelle wagens en eentje in het water. In de trailer krijgen we ook al voor de eerste keer de kandidaten van het nieuwe seizoen te zien. Al is “zien” wel wat veel gezegd. De kandidaten zitten namelijk helemaal verstopt achter een grote mantel met een kap. Een van de kandidaten neemt op een bepaald moment z’n kap een beetje af. Zou dit de mol zijn?

“Het begin”

De Mol 2020
VIER

Nadat we met de omegateasers een blik kregen op het einde, krijgen we in deze eerste trailer een eerste blik op het begin. Zo krijgen we de eerste beelden van het nieuwe seizoen al te zien. Presentator Gilles De Coster heeft de deelnemers alvast toegevoegd aan z’n friendzone en verwelkomt ze met de woorden “Dag vrienden, en welkom in Griekenland“.

De eerste opdracht speelt zich af in een bergachtig gebied in Griekenland. De deelnemers hebben allemaal hun kap weer aan en staan op verschillende bergtoppen vastgeketend. Het belooft zo een spannende eerste opdracht te worden in een prachtige setting.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep en mis niets!

Gesponsorde artikelen