‘De Mol’-teaser toont hoe kandidaten heel bruusk uit bed worden gehaald: “Welkom in de hel!”

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van het elfde seizoen van De Mol. In de teaser is te zien hoe de negen overgebleven kandidaten op een wel heel onaangename manier uit bed worden gehaald. Het lijkt erop dat er hen een zware legerdag te wachten zal staan.

Vorige week moesten we in de eerste aflevering van De Mol al meteen afscheid nemen van acteur Matteo Simoni, die als eerste (en waarschijnlijk ook enige) BV ooit aan het programma mocht deelnemen. Deze week gaan we verder met negen onbekende Vlamingen en hen lijkt een wel heel zware opdracht te wachten te staan.

“Welcome to hell, candidates”

In de teaser voor de tweede aflevering is te zien hoe de kandidaten wel heel bruusk uit bed worden gehaald. Ze liggen op veldbedjes te slapen in een grote zaal, wanneer er een legerofficier binnenstormt. Hij blaast op een fluitje en roept: “Good morning, Vietnam! Welcome to hell, candidates! Rise and shine!” Vervolgens moeten de kandidaten opstaan en wordt Thomas alvast op z’n vingers getikt omdat hij z’n armen kruist. Nu was het voor iedereen vanmorgen waarschijnlijk een onaangename wake-up call na een uurtje minder slaap, maar we hopen dat het er toch iets zachter aan toe ging.

Het lijkt dus alvast op dat de kandidaten geen rustige vakantiedag te wachten staat in de tweede aflevering van De Mol. Wat ze precies moeten doen, zullen we vanavond te weten komen vanaf 19.55 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Bekijk hier de teaser voor de tweede aflevering van De Mol:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2023: alle hints en tips!

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...