‘De Mol’ teaset ons met nieuwe stunt en krijgt hulp van een oude winnaar: “verraad komt nooit alleen”

‘De Mol’ teaset ons met nieuwe stunt en krijgt hulp van een oude winnaar: “verraad komt nooit alleen”

VIER is z’n promocampagne begonnen voor ‘De Mol’ en dat zullen we allemaal geweten hebben. Niet alleen in het straatbeeld maar ook in de lucht bombarderen ze ons nu met één duidelijke boodschap: “Jij weet niets.” En voor hun volgende stunt riepen ze de hulp in van de universiteit van Gent én een oud-winnaar van het programma! “Verraad komt nooit alleen.”

Na grote reclameborden, boodschappen die achter vliegtuigjes door de lucht vlogen en zelfs een fake advertentie op televisie, heeft VIER nu een nieuwe stunt uitgerold. En dat uitrollen mag je letterlijk nemen, want ze rolden een gigantisch spandoek uit vanop de Boekentoren in Gent.

“Verraad komt nooit alleen”

Daarvoor kregen ze de hulp van de UGent én hielp ook de winnaar van vorig jaar een handje. Lloyd, een student aan de Gentse universiteit, mocht zich het vorige seizoen als winnaar van De Mol kronen en hielp vandaag de universiteit met het ontrollen van het spandoek op de Boekentoren. “UGent’ers weten meer dan je denkt”, schrijven ze dan ook onder het filmpje.

De slogan van de universiteit van Gent mag dan wel ‘Durf denken’ zijn, toch is het duidelijk: “Jij weet niets.” Die zin kennen we ondertussen al, maar er is ook iets nieuws aan de stunt. “Verraad komt nooit alleen”, staat er op de grote banner. Zal het nieuwe seizoen een extra dosis verraad opleveren?

Bekijk hieronder het filmpje met de nieuwste stunt van De Mol:

Lloyd nam even het Instagramaccount over van UGent:

Weet jij wat deze tips kunnen betekenen of heb jij een (gekke) theorie? Deel ‘m dan zeker in onze Facebookgroep en discussieer er met andere mollenjagers!

Gesponsorde artikelen